Nie ma reguly, żeby u wszystkich się sprawdziła, ale moze jst cos co zadziała u Ciebie . U mnie brak orgazmu, czas przed owulacją, pozycja zadziałały. Było inaczej jak z chłopcami i się udało.Czyli nie ma reguły ja od siebie mogę powiedzieć że oboje synow z pozycji dziewczynkowej czyli mąż na górze [emoji3526]
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Już po. Tragedii nie ma, to krwawienie pojawia się z szyjki, nadżerka minimalna ale krwawi kontaktowo.
W "środku" warunki rewelacyjne Ginka powiedziała, że gdyby nie znała możliwości mojego endometrium to już by mogła pogratulować bo wygląda bardzo optymistycznie ale moja macica zawsze wygląda ciążowo Co nie znaczy, że nie mamy szans, pozostało te 20%
W "środku" warunki rewelacyjne Ginka powiedziała, że gdyby nie znała możliwości mojego endometrium to już by mogła pogratulować bo wygląda bardzo optymistycznie ale moja macica zawsze wygląda ciążowo Co nie znaczy, że nie mamy szans, pozostało te 20%
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
A jeśli o te nieszczęsne testy owulacyjne chodzi to jako lekarz nie ufa im w ogóle. Mówiła, żebym je jak najszybciej odpuscila bo tylko bałagan w głowie robią a ja dzieki znajomości własnego ciała do tej pory nigdy się nie myliłam. Najlepiej gdybyśmy się postarali od końca @ do skutku
reklama
Miałam też potwierdzone przez usg że miałam owulacje w dniu pozytywnego testu na drugi dzień już nie było mocnej kreski i na usg też już było poNo to w takim razie dzień przed owu :-) testy owulacyjne wskazuja pik 24-36 h przed owualcja
Podziel się: