reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czyli nie ma reguły ja od siebie mogę powiedzieć że oboje synow z pozycji dziewczynkowej czyli mąż na górze [emoji3526]
Nie ma reguly, żeby u wszystkich się sprawdziła, ale moze jst cos co zadziała u Ciebie . U mnie brak orgazmu, czas przed owulacją, pozycja zadziałały. Było inaczej jak z chłopcami i się udało.

reklama
U Nas z Synkami było szaleństwo ;) Teraz to już za stara jestem na niektóre pozycje hahahaha
O córkę staramy się bardzo grzecznie ;)
Właśnie się zbieram na wizytę.

Już po. Tragedii nie ma, to krwawienie pojawia się z szyjki, nadżerka minimalna ale krwawi kontaktowo.
W "środku" warunki rewelacyjne ;) Ginka powiedziała, że gdyby nie znała możliwości mojego endometrium to już by mogła pogratulować bo wygląda bardzo optymistycznie ale moja macica zawsze wygląda ciążowo ;) Co nie znaczy, że nie mamy szans, pozostało te 20% ;)

A jeśli o te nieszczęsne testy owulacyjne chodzi to jako lekarz nie ufa im w ogóle. Mówiła, żebym je jak najszybciej odpuscila bo tylko bałagan w głowie robią a ja dzieki znajomości własnego ciała do tej pory nigdy się nie myliłam. Najlepiej gdybyśmy się postarali od końca @ do skutku ;)

Ja też się melduje. U mnie lewy jajnik jest dominujący i to z niego jest owulacja (jak jest).
Szalone cykle i braki owulacji spowodowane są tym, że jestem za szczupła i za dużo sportu uprawiam :/ dostałam na 3 miesiące duphaston.

reklama
Do góry