Super, jakiś jeden mega mocny się trafił.Dziewczyny szok plemniki przeżyły chyba 4,5 dnia ! Mam blada kreskę na teście ciążowym jutro zrobię kolejny.szok! [emoji3526]
Po cichutku gratuluję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, jakiś jeden mega mocny się trafił.Dziewczyny szok plemniki przeżyły chyba 4,5 dnia ! Mam blada kreskę na teście ciążowym jutro zrobię kolejny.szok! [emoji3526]
Oby nam nie przyszedł! @@Trzymam kciuki, żeby jutro też wyszedł pozytywnie!
Który dzień cyklu dzisiaj masz?
A ja się czuję tak, jakbym jutro miała @ dostać :/ Choć jeszcze tydzień do terminu.
A mnie zawsze bolały od owulacji a w tym cyklu absolutnie nic.. O! Tak mi się wszystko skichało.Mnie bolą tylko piersi i są pełniejsze to wszystko, nie mam żył mdłości złego samopoczucia nie jestem senna nic