reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie miałam za wcześnie nie testować ale to ciągle uczucie podbrzusza mnie trochę niemirowalo, no i 9dpo snilo mi się że są 2 kreski to zatestowalam ale była biel. Po kilku godzinach patrzę a na tym teście cien, no ale po tylu godzinach się nie liczy. Więc zrobilam inny test i był też cien ledwo widoczny. Wczoraj i dziś też testowałam i chyba coś jest na rzeczy.
U nas też pierwszy cykl staran tak na poważnie, bo poprzedni był falstartowy bo lekarz w ostatniej chwili dal zielone swiatlo, w sumie byliśmy na wyjeździe i nie było szans powtórzenia i wyszła przerwa 5 dni, więc to jeszcze były u mnie dni nieplodne.
Jutro termin @. Jak nie przyjdzie to w poniedizlaek pójdę na bete. Więc narazie żyje w niepewności :-)
Jak dla mnie,to ciąża raczej z tych ♡ po oznaczeniu owulacji przez OF. Gratulacje :)

reklama
U nas raczej się nie udało - dziś na teście nie ma już bladej kreski, wiec czekam spokojnie na @ i od nowego cyklu znów staranka. A tak bardzo nie chciałam znów brać CLO bo bardzo mi wypadają po nim włosy :( ale trzeba to trzeba.

No właśnie. Ale mam postanowienie w weekend nie testuje, nie mierze temperatury. Przyjdzie @ no to trudno, życie. Nie przyjdzie w poniedziałek pójdę na bete :-) na dniach mam urodziny więc albo będę mieć zryty humor albo dobry :p
Ja w poniedzialek ide do Gina po nowa partie CLO albo na betę jeżeli @ jednak nie przyjdzie... wiec oby do poniedziałku! Trzymam za Ciebie kciuki Musi być dobrze. W drugiej ciąży miałam tez delikatne spadki temperatury ale mimo wszystko było ok. Z kolei przy dwóch poronieniach nagle spadła temperatura i koniec.

Jak dobrze, że ja temperatury nie mierzę ;) Dość mnie ta owulacja wykończyła w tym cyklu ;)
I na bank była wczoraj bo dzisiaj już normalnie siedzę ;) Tylko gdzie mój jędrny, poowulacyjny biust ja się pytam?! :rofl2:

reklama
Ja w poniedzialek ide do Gina po nowa partie CLO albo na betę jeżeli @ jednak nie przyjdzie... wiec oby do poniedziałku! Trzymam za Ciebie kciuki Musi być dobrze. W drugiej ciąży miałam tez delikatne spadki temperatury ale mimo wszystko było ok. Z kolei przy dwóch poronieniach nagle spadła temperatura i koniec.
Kochana a masz jakieś zalecenia do clo? Ja miałam przepisana lamette bo lewy jajnik nie pracuje wogole ale nie wybrałam jej bo boje się strasznie wad płodu... I właśnie wyczytałam że po clo może być podobnie...

Ostatnia edycja:
Do góry