reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam Ich dwoje i gotowa jestem na Trzeciego Muszkietera Pewnie, ze gdzies tam nadal chcialabym siostruni dla Nich ale na pewno nie marze tak bardzo jak w drugiej ciazy :) Moze tez wlasnie dlatego,ze mielismy niemaly problem na USG genetycznym.. Wszystko skonczylo sie dobrze i spokornialam od razu ..
A o rozczarowaniu pisalam z mysla o historiach Naszych poprzedniczek z tego forum bo tam naprawde bywało ciezko.

P.S. z tym kwaśnym środowiskiem tez roznie tu dziewczyny pisaly i po przeczytaniu kolejnych miesiecy podtrzymuje,ze to rosyjska ruletka. Co nie znaczy, ze sama nie mierze ph paskami hahahaha
Diete na dziewczynke stosuje od urodzenia, jak sie okazuje ;) Tylko teraz trzeba sie nauczyc starac bez "satysfakcji" ;) ;) Bo tego nie pilnowalam do tej pory ;)

reklama
martoosia04 - G R A T U L A C J E ! ! ! :) ;) :) niech się Mała zdrowo chowa.
Tak jak mówią .... to jedna wielka, wręcz OGROMNA ruletka jeśli chodzi o planowanie płci. U jednych chłopcy przed owu bez O, u drugi córki w owu i z O (wpis Elenaa)...istne pudełko czekoladek - nie wiadomo, co będzie :) ale, że człek ciekawy i żądny świadomości posiadania w tej kwestii jakiegokolwiek wpływu, to i ja sam przecież "wierzę" w "cudowne" właściwości LCB, z którego prognoz z pewnością wcześniej czy później wraz z Ż skorzystamy...i a nóż, może widelec... ;)
Tydzień żłobka za nami i zaczynamy sezon na apteki i lekarzy...nasza Misia strasznie przez week gorączkowała + katar gratis...proza życia :) Dobrego tygodnia wszystkim

@mis0890 teraz niestety tak będzie - katar za katarem :/ nasz Tomek po trzech dniach w przedszkolu już coś przyniósł ponoć do domu. [emoji849] ale co się dziwić jak nagle z 30 stopni zrobiło się 17 [emoji849] do tego deszcze wciąż :/

Martoosia ogromne gratulacje!

Pamiętam jak w grudniu test robiłaś w pracy, a teraz tulisz juz wymarzoną córkę.
Dużo zdrówka, trzymajcie się!

23.12 dokładnie robiłam test [emoji173]️ zrobiłam rodzinie najpiękniejszy prezent pod choinkę z tymi testami ciążowym. A teraz te dwie różowe kreseczki leżą obok mnie. [emoji178]

@mis0890 dużo zdrówka dla Michalinki.
Sezon na chorobska niestety rozpoczęty. U nas młody przyszedł z katarem w piątek a dziś moja gwiazdeczka walczy z tym paskudztwem. A mnie się serce kraja jak ona płacze[emoji25][emoji25]
Ale cóż -życie...
martoosia04 - G R A T U L A C J E ! ! ! :) ;) :) niech się Mała zdrowo chowa.
Tak jak mówią .... to jedna wielka, wręcz OGROMNA ruletka jeśli chodzi o planowanie płci. U jednych chłopcy przed owu bez O, u drugi córki w owu i z O (wpis Elenaa)...istne pudełko czekoladek - nie wiadomo, co będzie :) ale, że człek ciekawy i żądny świadomości posiadania w tej kwestii jakiegokolwiek wpływu, to i ja sam przecież "wierzę" w "cudowne" właściwości LCB, z którego prognoz z pewnością wcześniej czy później wraz z Ż skorzystamy...i a nóż, może widelec... ;)
Tydzień żłobka za nami i zaczynamy sezon na apteki i lekarzy...nasza Misia strasznie przez week gorączkowała + katar gratis...proza życia :) Dobrego tygodnia wszystkim

reklama
Do góry