Megi_Meg
Fanka BB :)
Kochane a jaki odstęp od owu zachowywałyscie?
U mnie ostatnie starania były z poniedziałku na wtorek, a owulacja w piątek ( udało się w 1 cyklu ).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana na pewno mocno sie nastawas ja boje się potem właśnie tego rozczarowania. Też mam dwóch synów i na trzecie decyduje się tylko dlatego że chce bardzo zawalczyć o córkę ..... Ale liczę się z tym że to loteria ale szansę można jedynie minimalnie podniesc... Kupiłam ta cole....fuuuuj jaka ochydna ale jak mus to mus trzeba próbować... Zacznę sobie jeszcze parzyć zuravit herbatkę . A jak mierzycie pH?Ja nie wierze w planowanie płci.To loteria.I tym co niby się udało tak mieli pisane mają szczęście i tyle.Ja nie jadlam pomidorów które uwielbiam,nie jadlam bananów.Codziennie kefir i serki,żurawina 100%,Magne b6,lactacyd plus ph3,5.Starania 9 i 11dc a owulacja 14dc.I niestety córka pozostanie moim niespełnionym marzeniem, bo będę miec 3 syna.Oczywiście życzę powodzenia.
Kochana na pewno mocno sie nastawas ja boje się potem właśnie tego rozczarowania. Też mam dwóch synów i na trzecie decyduje się tylko dlatego że chce bardzo zawalczyć o córkę ..... Ale liczę się z tym że to loteria ale szansę można jedynie minimalnie podniesc... Kupiłam ta cole....fuuuuj jaka ochydna ale jak mus to mus trzeba próbować... Zacznę sobie jeszcze parzyć zuravit herbatkę . A jak mierzycie pH?
Tak niestety jestem bardzo rozczarowana. Widocznie nie byłam gotowa na dziecko tylko na córkę.Dziś wróciłam ze sklepu i znów się popłakałam,bo wszyscy wokół pytają ...i co będzie córa.Nienawidzę,tego.Wszystkim mówie,ze jeszcze nie znam płci.Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mnie to boli te ich głupie pytania.Kochana na pewno mocno sie nastawas ja boje się potem właśnie tego rozczarowania. Też mam dwóch synów i na trzecie decyduje się tylko dlatego że chce bardzo zawalczyć o córkę ..... Ale liczę się z tym że to loteria ale szansę można jedynie minimalnie podniesc... Kupiłam ta cole....fuuuuj jaka ochydna ale jak mus to mus trzeba próbować... Zacznę sobie jeszcze parzyć zuravit herbatkę . A jak mierzycie pH?
Tak niestety jestem bardzo rozczarowana. Widocznie nie byłam gotowa na dziecko tylko na córkę.Dziś wróciłam ze sklepu i znów się popłakałam,bo wszyscy wokół pytają ...i co będzie córa.Nienawidzę,tego.Wszystkim mówie,ze jeszcze nie znam płci.Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mnie to boli te ich głupie pytania.