MamaWiktora2012
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Byłam przed chwilą na wizycue u swojej gin. Ona rwierdzi, ze na 80% dziewczynka. 8 lipca mam kolejną wizytę wiec liczę że się to potwierdzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Dziewczyny,
Słyszałam, że macie doświadczenie w odczytywaniu płci z USG
Ja dziś 12+6 ... czy z tego zdjęcia da się coś rozpoznać? lekarz niby twierdzi, że dziewczynka, ale ja jak widzę taką dłuższą kreskę to mi podchodzi pod chłopca
Witam Dziewczyny,
Ja dziś 12+6 ... czy z tego zdjęcia da się coś rozpoznać? lekarz niby twierdzi, że dziewczynka, ale ja jak widzę taką dłuższą kreskę to mi podchodzi pod chłopca
DziewczynkaWitam Dziewczyny,
Oo to by mi się udało. Mąż ma siostrę, a w najbliższej rodzinie wsrod kuzynostwa mnóstwo dziewczynek.Jeśli chodzi o predyspozycje genetyczne to, podobno genów matki nie bierze się uwagę, za to liczą się geny ojca. U mojego męża 90% rodziny to mężczyźni, moja córka była cudem, więc w teorie genów też nie wierzę, bo na to wychodzi, że powinnam mieć syna.
Witam kochane
Proszę o wasza opinię u mojego maleństwa jaka płeć obstawiacie ? [emoji4]Zobacz załącznik 981257Zobacz załącznik 981258