reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja myślę że na takim etapie nie ma co gdybać ;) ale trzymam kciuki żeby była to dziewczynka , mi dopiero na 2 prenatalnym na 100% powiedziała że dziewczynka ,ale wiem że chłopca już na 1 potrafią poznać
Nie no pewnie ze narazie jest to nie pewne ale czlowiek z ciekawości wytrzymac nie potrafi :-) marzenia mamy o dziewczynce ale jak bedzie chłopczyk to też będziemy szczesliwi aby tylko zdrowe

reklama
A ja myślę że na takim etapie nie ma co gdybać ;) ale trzymam kciuki żeby była to dziewczynka , mi dopiero na 2 prenatalnym na 100% powiedziała że dziewczynka ,ale wiem że chłopca już na 1 potrafią poznać
No wlasnie jak to jest z tymi pomylkami? Jak lekarz powie ze chlopak to raczej nie powinno się to zmienic? Wiekszy procent pomylek jest w druga stronę?

Ale u ciebie na amerykańskiej grupie o ile dobrze pamiętam stawiały na dziewczynkę.Żałuję,że wstawiałam to zdjęcie.Nie dość że sie stresuje kolejną wizytą.To dziś mam doła z powodu ramzi.Dzis mam trudny dzień.

Jedne mówiły, że dziewczynka a drugie, że początkujący chłopiec. Też byłam po takich „wyrokach” załamana, więc rozumiem cie dobrze :* nie trać nadziei.

reklama
Dziękuje
Nadzieja zawsze jest

Ja dopóki nie zobaczyłam tego foto, to mowilam ostro, że bedzie Teodor, a nie Tosia.

IMG_3618.JPG

Dwa razy potwierdzona dziewczynka przez dwóch innych lekarzy wiec nie dopuszczam mysli by sie cos mogło zmienić [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry