Megi_Meg
Fanka BB :)
To był 12+5
Hej ja myślę, że chłopiec, lekarz coś już sugerował ? Coś robiłaś w kierunku „ planowania płci ”?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To był 12+5
No wlasnie mowil ze 90% chłopak ale nie umiem w to uwierzyć bo mamy dwie corki i syn bylby dopełnieniem naszej rodziny. Przytulanki na drugi dzien po pozytywnym tescie owuHej ja myślę, że chłopiec, lekarz coś już sugerował ? Coś robiłaś w kierunku „ planowania płci ”?
No wlasnie mowil ze 90% chłopak ale nie umiem w to uwierzyć bo mamy dwie corki i syn bylby dopełnieniem naszej rodziny. Przytulanki na drugi dzien po pozytywnym tescie owu
Czyli te strzalki to zaznaczenie tego wyrostka plciowego?To gratuluje nub u dziewczynek wygląda całkiem inaczej. Też mam córkę i marzy mi się synek myślę, że spokojnie możesz robić wyprawkę i trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciąże
Czyli te strzalki to zaznaczenie tego wyrostka plciowego?
W czwartek mam miec usg z nfz ale szczerze niewiem jak to będzie wygladac bo w tej przychodni trzeba czekac na usg. Tamte zdjęcia i ocena plci byly z badań prenatalnych. Kolejne dopiero w 22tc czyli jeszcze kupa czasu. Zwariuje do tej poryJa myślę, że tak. Nub u dziewczynek jest leżący i długi, tu ewidentnie jest podniesiony. Ale skoro lekarz stwierdził, że chłopiec to, musiał mieć do tego podstawy. A kiedy masz koleją wizyte ?
W czwartek mam miec usg z nfz ale szczerze niewiem jak to będzie wygladac bo w tej przychodni trzeba czekac na usg. Tamte zdjęcia i ocena plci byly z badań prenatalnych. Kolejne dopiero w 22tc czyli jeszcze kupa czasu. Zwariuje do tej pory
Dziekuje za pomoc. No i gratuluję coreczki bo u Ciebie to odwrotna sytuacjaJak na moje chłopak jak malowany.
Dziekuje za pomoc. No i gratuluję coreczki bo u Ciebie to odwrotna sytuacja