reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
O tak! Ja lecę na ślepo juz. Metoda na macanko [emoji23] jeszcze troche i M. bede wołać by zobaczył czy wszystko ok i czy nie ma gdzies jakis kępek zostawionych [emoji23]
Pytanie z innej beczki. Możesz mi powiedzieć czy jak się mierzy temp w ustach czy termometr wkłada się pod język i zaciska usta czy wystarczy włożyć termometr do ust i przytrzymać ustami?

Chce zacząć mierzyć temp od nowego cyklu jak tylko miesiączka przyjdzie. Dlatego pytam.

Będę wdzięczna za odpowiedź.

O tak! Ja lecę na ślepo juz. Metoda na macanko [emoji23] jeszcze troche i M. bede wołać by zobaczył czy wszystko ok i czy nie ma gdzies jakis kępek zostawionych [emoji23]

Haha [emoji23][emoji23] w tamtym czasie lusterko było moim przyjacielem [emoji23] niestety mój mąż nie ingerował w to, miałam być zadbana ale bez jego pomocy [emoji23] zresztą wystarczył mi ginekolog ślepiący i szukający problemu tam [emoji23]

Pytanie z innej beczki. Możesz mi powiedzieć czy jak się mierzy temp w ustach czy termometr wkłada się pod język i zaciska usta czy wystarczy włożyć termometr do ust i przytrzymać ustami?

Chce zacząć mierzyć temp od nowego cyklu jak tylko miesiączka przyjdzie. Dlatego pytam.

Będę wdzięczna za odpowiedź.

Nigdy nie mierzyłam w ustach wiec nie pomogę w tym temacie.
Ale raczej opcja z położeniem pod język jest lepsza.

reklama
Do góry