reklama
Fado123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!! i wierzę że będzie dobrze !!Dziewczyny trzymajcie proszę kciuki. Mam wizytę o 14:40 a przez te plamienia jestem mega zestresowana.
martoosia04
Dziewczyny trzymajcie proszę kciuki. Mam wizytę o 14:40 a przez te plamienia jestem mega zestresowana.
Trzymam! Musi byc dobrze. Daj znać jak juz będziecie po.
martoosia04
Dziewczyny oby moja radość trwała 9 miesięcy.
Jest serduszko i maluszek z OM 5t1d z Usg 6t0d. Mam L4 duphaston i odpoczynek.CRL 0.36cm.Jestem szczęśliwa,wszystko powerzam Bogu.Co ma byc to będzie. Na tym etapie wiecej zrobić nie mogę.
Będzie dobrze. Sama jechałam na duphastonie od 7tc. Gratuluje serduszka. Maluch silny, da rade. Odpoczywaj i unikaj jak mozesz stresu.
reklama
mis0890
Mierzymy, analizujemy, to już 4 cykl, zobaczymy jak tym razem będzie prognozował chłopca i dziewczynkę + owu. Jeszcze jesteśmy "zawieszeni" w działaniach bo nie wiemy (a raczej wiemy, ale życie pisze różne scenariusze) w jakim kierunku je podjąć, żeby dobrze i w sposób przemyślany spełnić życiowe plany. Póki co walczymy o zdrowie naszej córci, bo albo przechodzi tzw. trzydniówkę albo ma zapalenie dróg moczowych. Moja Ż od wczoraj jest z nią w szpitalu, a ja w poczuciu bolesnej bezradności robię wszystko, aby im pomóc...taki trudny tydzień u nas serce rodzica obumiera na widok bólu i płaczu dziecka - wiecie o czym mówię dziewczyny. Mimo deszczu (u nas leje) - pogodnego dnia wszystkimA tak w ogóle, ma ktoś jakieś nowe wieści odnośnie planowania płci ?
@mis0890 co tam słychać ? działasz coś ?
Podziel się: