reklama
milla01
Fanka BB :)
Moja sąsiadka po in vitro mając 4mies córkę poczela naturalnie synaKiedyś też gdzieś wyczytałam, że jak jest mała różnica między dziećmi, to płeć lubi być ta sama lub większa szansa jest na dziewczynkę w drugiej ciąży. Czyli jeśli pierwszy był syn, to szanse na dziewczynkę i chłopca w drugiej ciąży są 50:50, a jeśli pierwsza była dziewczynka, to zwiększa się szansa na kolejną dziewczynkę, ponieważ organizm nie chce obciążać kobiety, dlatego, że ciąża z synem więcej wymaga od organizmu.
milla01
O widzisz no to każda z teorii okazuje się być przypadkiem..Przypadek. Też byłam sportowcem. Jestem instruktorem nurkowania, strzelania i walki wręcz i oficerem wojska polskiego - dwóch chłopców i dwie dziewczyny.
Megi_Meg
Dlatego żadna metoda nie ma 100% i chyba nawet nie ma 80%, te wszytkie metody to, takie przypuszczenia żeby trzymały nas przy marzeniach. A który plemnik dostanie „sprinta” i którego plemnika zaprosi do środka komórka jajowa to, tylko i wyłącznie zagadka
Człowiek strzela Pan Bóg kule nosiDlatego żadna metoda nie ma 100% i chyba nawet nie ma 80%, te wszytkie metody to, takie przypuszczenia żeby trzymały nas przy marzeniach. A który plemnik dostanie „sprinta” i którego plemnika zaprosi do środka komórka jajowa to, tylko i wyłącznie zagadka
milla01
O
Otóż toJa tam do wierzących nie bardzo należe, po prostu jesteśmy tym co jemy i myślę, że wpływ na płeć ma tylko i wyłącznie cały organizm.
W tym przysłowiu chodzi raczej o to że wszystko jest dziełem przypadku, że na niewiele rzeczy w życiu mamy wpływ...Bóg to rodzaj metafory określającej los...Ja tam do wierzących nie bardzo należe, po prostu jesteśmy tym co jemy i myślę, że wpływ na płeć ma tylko i wyłącznie cały organizm.
reklama
Organizm. Tylko czyj? Kiedyś wierzono że kobiety. Później że mężczyzny. Teraz głosi się teorie że i jeden i drugi. A jaka jest prawda? Może nasze dzieci się dowiedzą....będzie im łatwiej niż namJa tam do wierzących nie bardzo należe, po prostu jesteśmy tym co jemy i myślę, że wpływ na płeć ma tylko i wyłącznie cały organizm.
Podziel się: