martoosia04
Fanka BB :)
A ja z kolei nie wyobrażam sobie domu bez psa [emoji23][emoji23]
Oto nasz pieszczoch.
Oto nasz pieszczoch.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12 [emoji4]A w którym jesteś tygodniu?
A zdjecie nubka już masz?12 [emoji4]
Jeszcze nie [emoji16] Prenatalne mam 17.05 dopiero [emoji4]A zdjecie nubka już masz?
Ja mam właśnie największy problem z pracą. Jak po kilku latach ciężkiej pracy w końcu zlapalismy stabilność i mamy spokój,to boję się trochę tych nieprzespanych nocy...Inaczej jest,jak sobie idziesz na L4,a inaczej jak się pracuje na swoje. Skoro u kogoś pracowałam w ciąży do 7 mies,to zapewne u siebie będę pracowala do końca A potem urodzę i z dzieckiem na ręce wrócę prosto ze szpitala do pracy...@Naomi_24 haha ja ostatnio chodzę jak huragan. Od momentu kiedy u nas jest stabilizacja, to mąż poczuł więcej możliwość i ostatnią rzeczą jaką chciałby ( na dzień dzisiejszy ) to mnie w ciąży haha. Za to, ja zrobiłam się jak typowa "samica", buduję gniazdko
@milla1982 trzymam kciuki i bierz ode mnie cały róż. Ja z dwóch powodów nie chce i nie będę miała psa. Pierwszy - Tak jak Ty, mam bzika na punkcie czystości. Wystarczy mi, że z psem się wychowałam. Mój tata ma bzika na punkcie psów. Zawsze u nas w domu był owczarek, tyle, że w domu jest łatwiej, bo jest ogród. A drugi powód, nas prawie w ogóle nie ma w domu. A jak myślę o drugim dziecku, to tym bardziej nie chce, choćby nawet dlatego, że jest zakaz wchodzenia z psami na plac zabaw. Może sobie kupie jak dzieci wyjdą z domu. Chyba pytałaś skąd jestem. Z Krakowa
@martoosia04 piękny psiak
Ale fajnie,pewnie nie możesz się doczekać? Przypomnij proszę jakie były starankaJeszcze nie [emoji16] Prenatalne mam 17.05 dopiero [emoji4]
Piękny psiak,u kogoś zawsze podziwiamA ja z kolei nie wyobrażam sobie domu bez psa [emoji23][emoji23]
Oto nasz pieszczoch.
Zobacz załącznik 969518