reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Teoretycznie mowia o 3...moj lekarz mowi ze zaleca sie max 3 ale zależy od tego jak sie ktoś goi bo jedna kobieta po 1 cc będzie miala masakre w srodku i problem kuz przy 2 ciąży a inna przy 5 będzie bezproblemowa..sam mowil ze ostatnio robil 5cc i kobieta w srodku miala niewielkie zrosty i żadnych innych powiklan...ale jest zwolenikiem snHey. Ile maksymalnie może mieć cc?
Mi się przyśnil malutki chlopczyk Ignaś . Spodobało mi się
Megi_Meg
Aaa o tym mowa, mi lekarz powiedział, że zawsze mogą być cesarki o ile dobrze jest wygojona blizna, a więc minimum rok musi minąć. Choć ja zrosty już miałam po 3 mies, ale to nie jest przeszkoda. Ogólnie mój lekarz do niczego nie namawia, twierdzi, że gdyby był kobietą, to nie zdecydowałby się na naturalny poród. A jeśli ktoś już miał cesarkę, to zdecydowanie doradza kolejną cesarke bo jest bezpieczniejsza. Ale jak widać, każdy lekarz ma swoją teorie.
Grabcia123
Moj oceniajac macice jeszcze przed ciążą stwierdził że szkoda znow ciac bo w środku pieknie zagojona żadnych zrostow ani nic..Aaa o tym mowa, mi lekarz powiedział, że zawsze mogą być cesarki o ile dobrze jest wygojona blizna, a więc minimum rok musi minąć. Choć ja zrosty już miałam po 3 mies, ale to nie jest przeszkoda. Ogólnie mój lekarz do niczego nie namawia, twierdzi, że gdyby był kobietą, to nie zdecydowałby się na naturalny poród. A jeśli ktoś już miał cesarkę, to zdecydowanie doradza kolejną cesarke bo jest bezpieczniejsza. Ale jak widać, każdy lekarz ma swoją teorie.
Megi_Meg
Moj oceniajac macice jeszcze przed ciążą stwierdził że szkoda znow ciac bo w środku pieknie zagojona żadnych zrostow ani nic..
Dlatego myślę, że warto zaufać swojemu lekarzowi i przede wszytkim wiedzieć czego się chce
Grabcia123
Dokladnie tylko z tym zaufaniem do lekarzy różnie jest..ja zdecydowalam się teraz spróbować sn ale może się zdarzyć tak ze mój gin nie bedzie mogl dojechać i wiem ze wtedy moja pewnosc i chęć sn skończy się ccDlatego myślę, że warto zaufać swojemu lekarzowi i przede wszytkim wiedzieć czego się chce
milla01
Ja mam traumę po tych mdlosciach w drugiej ciąży Oby Cię ominely.Dzięki, bardzo dobrze [emoji4] Trochę mdłości dokuczają ale to ten etap [emoji4] Brzuch też już wyskoczył [emoji1787]
Ciekawe kto tam u Ciebie mieszka.
cytrusowa85
Mi po cc kazali naturalnie rodzicAaa o tym mowa, mi lekarz powiedział, że zawsze mogą być cesarki o ile dobrze jest wygojona blizna, a więc minimum rok musi minąć. Choć ja zrosty już miałam po 3 mies, ale to nie jest przeszkoda. Ogólnie mój lekarz do niczego nie namawia, twierdzi, że gdyby był kobietą, to nie zdecydowałby się na naturalny poród. A jeśli ktoś już miał cesarkę, to zdecydowanie doradza kolejną cesarke bo jest bezpieczniejsza. Ale jak widać, każdy lekarz ma swoją teorie.
Jivka
Moderator
Ja każdą ciążę przechodzę identycznie [emoji4]Ja mam traumę po tych mdlosciach w drugiej ciąży Oby Cię ominely.
Ciekawe kto tam u Ciebie mieszka.
A najlepsze że dzisiaj śniły mi się prenatalne i lekarz na 100% był przekonany że dziewczynka [emoji1787]
reklama
Megi_Meg
@Jivka haha, jak ja byłam w ciąży, to śniło mi się, że mój mąż urodził córkę i 2 dniu później dowiedziałam się, że pod sercem noszę dziewczynkę.
@cytrusowa85 nikt nic nie powinien Ci kazać, bo po cesarce masz swoje prawa.
@Grabcia123 najważniejsze, że masz chęci, ale jeśli skończy się cesarką to, nie obwiniaj się tylko pękaj z dumy, że donosiłaś ciążę i urodziłaś nie ważne którą drogą
@cytrusowa85 nikt nic nie powinien Ci kazać, bo po cesarce masz swoje prawa.
@Grabcia123 najważniejsze, że masz chęci, ale jeśli skończy się cesarką to, nie obwiniaj się tylko pękaj z dumy, że donosiłaś ciążę i urodziłaś nie ważne którą drogą
Podziel się: