martoosia04
Fanka BB :)
Dokladnie...ale najważniejsze ze maly zdrowy i rosnie
Biedactwo ile to już bedzie w dol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie...ale najważniejsze ze maly zdrowy i rosnie
W dol juz mam 7.5kg..zwolnilo do okola -0.5 miesięcznieBiedactwo ile to już bedzie w dol?
W poprzedniej ciazy 3 miesiace nic nie jadlam bylam na zywieniu pozajelitowym więc duzo schudłamO matko [emoji33][emoji33][emoji33] to rzeczywiście kiepska sytuacja. Ale dobrze, że masz to spotkanie z dietetykiem. Może coś poradzi. No i dobrze, że synek przybiera na wadze.
A w poprzednich ciążach też tak miałaś że tak dużo chudłaś?
@cytrusowa85 , @Naomi_24 jak tam sytuacja ? Ogólnie jak tam brzuchatki, staraczki?
@martoosia04 śniłaś mi się haha ( ja to mam sny ) śniło mi się że wstawiałaś różowe bodziaki i napisałaś, że szaleństwo trwa
Ja dziś miałam chyba falstart, apka pokazuje 4 dni do owulacji i prawdopodobieństwo ciąży, jestem podłamana, nie taki był plan ! choć z moimi hormonami, mogło i tak się nie udać, ale sam fakt....
A nóz widelec...był to mocno niebieski falstart za co trzymam kciuki@cytrusowa85 , @Naomi_24 jak tam sytuacja ? Ogólnie jak tam brzuchatki, staraczki?
@martoosia04 śniłaś mi się haha ( ja to mam sny ) śniło mi się że wstawiałaś różowe bodziaki i napisałaś, że szaleństwo trwa
Ja dziś miałam chyba falstart, apka pokazuje 4 dni do owulacji i prawdopodobieństwo ciąży, jestem podłamana, nie taki był plan ! choć z moimi hormonami, mogło i tak się nie udać, ale sam fakt....