milla01
Fanka BB :)
Narazie odstęp. Nie będę brała żadnych supli,bo mam duze problemy z żoladkiem i wszystkie leki bardzo źle na mnie działają. A Ty?A na coś już stawiasz? suple odstęp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie odstęp. Nie będę brała żadnych supli,bo mam duze problemy z żoladkiem i wszystkie leki bardzo źle na mnie działają. A Ty?A na coś już stawiasz? suple odstęp?
Ktoś kto nie ma pragnienia określonej płci nie zrozumie tego wszystkiego o czym piszemy, wiadomo że najwazniejsze żeby zdrowe było ale...@młoda1994 tak, lekarz podejrzewa PCOS dlatego kazał zrobić mi badania, w ogóle to mam takie cykle, że po mimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne, to komórka jajowa nie zawsze uwalnia się, więc podejrzewam, że przy planowaniu drugiego dziecka monitoring będzie wskazany.
@Julkova prawda jest taka, że człowiek jako człowiek sam nie wymyśla sobie, chcę córkę lub syna, za to odpowiada też nasza psychika, na którą nie zawsze mamy wpływ. Można to porównać do zakochania się. Ja osobiście zazdroszczę osobom dla których płeć nie ma znaczenia, choćby nawet mój mąż.
To juz chyba tylko formalność , ale czekamy.@mihasiaaa słodka ta twoja księżniczka [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178] już się swojej nie mogę doczekać. A dziś połówkowe i mam nadzieję na 100% potwierdzenie dziewczynki.
To juz chyba tylko formalność , ale czekamy.
To normalne , moje pierwsze pytanie jak wyciągnęli małą było czy to dziewczynka bo posiadanie jej wydawało mi się nieprawdopodobne, a teraz trzymam ją na rękach.Tez mam nadzieje, że to formalność. Ale jednak mini stresik mam.
Czekamy @martoosia04 na potwierdzenie różu no i jak już będziesz miała te 100% pewności dziś to napisz jak się czujesz z tym że się udało, jakie emocje w środku i w ogóle