reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem jak wy, ale jak dla mnie to najważniejsze aby dziecko było całe i zdrowe. A czy będzie syn czy córka to zostawiam losowi. Teraz najważniejsze abym zaszła w ciążę i by ciaza przebiegła bez problemowo.
W tym temacie nie ma dyskusji w ogóle. Ale każdy z nas ma jednak jakieś marzenia co do płci dziecka. Wiadomo, że każde będziemy kochać bezwarunkowo.
martoosia04
Właśnie zgadzam się. Ja bym się cieszyła chociaż z jednego dziecka i dla mnie nie ma różnicy czy byłby to syn czy córka. Samo zajście w ciążę i odnoszenie jej bezproblemowo było by dla mnie największym cudem.
Ja przy pierwszym dziecku też nie miałam żadnych preferencji. Pojawiły się te marzenia dopiero od drugiego.
młoda1994
Chyba u większości kobiet tak jest że od drugiego dziecka już by chcieli przeciwna płeć od pierwszego dziecka. Ja narazie nie mam żadnego więc dla mnie to bez różnicy. Ale życzę wam wszystkim by się udało tak jak sobie zamarzylyscie. Trzymam za Was kciuki i mocno tule[emoji110][emoji110][emoji847][emoji847]
mis0890
Zapisujemy pomiary lcb w apce. Też próbujemy w ten sposób@mis0890 LCB pewnie potrzebuje tyle czasu na poznanie kobiety, ile kobieta sama potrzebuje czasu na poznanie siebie. Ja od ponad pół roku próbuje wyczuć moment owulacji i marnie mi to idzie, a jak już wiem, że faktycznie jest, to apka pokazuje zupełnie coś innego. A kiedy planujecie zacząć ?
Zapisujemy pomiary lcb w apkach i próbujemy określić owu. U nas też w tym cyklu apka opóźniła owu o jakieś dwa dni. Liczymy, że lcb pomoże nam w jej określeniu. Jeśli wszystkie dla nas sprawy się ułożą jak planujemy, to poważnie myślimy o lipcu tego roku OBY...OBY...@mis0890 LCB pewnie potrzebuje tyle czasu na poznanie kobiety, ile kobieta sama potrzebuje czasu na poznanie siebie. Ja od ponad pół roku próbuje wyczuć moment owulacji i marnie mi to idzie, a jak już wiem, że faktycznie jest, to apka pokazuje zupełnie coś innego. A kiedy planujecie zacząć ?
reklama
Megi_Meg
@mis0890 trzymam kciuki.
@młoda1994 ja używam apki FLO, jeśli chodzi o LCB, to ja niestety mało wiem.
A jeśli można wiedzieć, to z jakich przyczyn masz problem z zajściem w ciąże ?
@młoda1994 ja używam apki FLO, jeśli chodzi o LCB, to ja niestety mało wiem.
A jeśli można wiedzieć, to z jakich przyczyn masz problem z zajściem w ciąże ?
Podziel się: