reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Na 4 dni przed owu będziemy jednorazowo celować, a jak to wyjdzie w praktyce... czekają czekają, niemalże codziennie na nie patrzę
Odważnie - nie wiem czy szłabym na syna przed owu.
Megi_Meg
Mąż poszedł z córką na basen, więc kilka godzin należy do mnie i tak sobie czytam, czytam i wyczytałam, że płeć dziecka także zależy od poziomu glukozy we krwi kobiety. U kobiety, u których stężenie cukru spada przed stosunkiem, częściej rodzą córki. Natomiast u kobiet, u których poziom glukozy nie zmienia się, częściej rodzą synów. Więc kobiety, które chcą mieć synów, powinny zrezygnować ze słodyczy, soków, owoców i potraw mącznych, bo po nich następuje gwałtowny spadek stężenia cukru we krwi. Powinny za to wzbogacić dietę o czerwone mięso. Zdaniem ekspertów stały poziom glukozy świadczy o zdrowym odżywianiu się kobiety. Kiedy bowiem przyszła mama głoduje, jest niedożywiona, zmęczona, nie wysypia się albo zjada mało wartościowe produkty, jej organizm jest w złej kondycji. Nie będzie zatem w stanie donosić ciąży z chłopcem, który ma większe wymagania niż dziewczynka.
mis0890
Sugeruję się wyłącznie badaniami i opiniami. Ostatnio zadałem pytanie na blogu lcb - użytkowniczka odpowiedziała, że raz prognozowany syn był synem, potem z prognozowanej córki był syn (czyli starania zgodnie z lcb musiały być bliżej owu), potem wpadli i wreszcie córkaOdważnie - nie wiem czy szłabym na syna przed owu.
Mała poprawka bo z Ż właśnie rozmawiałem. Staranka o syna będą 1-2 dni przed owu bo wtedy lcb prognozuje chłopca, w owu chłopca i dziewczynkę, po owu dziewczynkę. Zaczęła się interesować bo dołączyła do grupy lcb czyli tym samym prostuje swoje wcześniejsze mądrości
Ostatnia edycja:
belle81
Ja bym chyba z tym probowaniem poczekala aż organizm i cykle Twojej Ż ustabolizuja się po porodzie. Sam widzisz że są jakieś przesunięcia i tego stanu nawet komputerek nie jest wladny przewidzieć. Teraz to jeszcze troszkę ruletka.
martoosia04
U nas teraz seksik na dzien (w zasadzie noc) przed owu. W nocy seks, rano przed 8 owu. I CHYBA dziewczyna.
reklama
Podziel się: