reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Będziemy kusić na pewno. Może 10 dc będzie dla nas szczęśliwy i tez kiedyś będę zaskoczona ze z takiego dnia jest ciaza
@mis0890 a jak tam sytuacja u Was ?
Dziękuję z całego serca Wam wszystkim za każdy gest oraz słowo wsparcia, ale niestety...6 test również okazał się negatywny, więc bete odpuściliśmy. Czuję niejako stratę, bo mam przeczucie, że to był "chłopczykowy potencjał". Póki co ani ciąży ani @, więc nawet nie wiadomo kiedy czasem okazyjnie pokusić. Żartujemy, że następna okazja niebawem ;) póki co biorę się za sprawy bardziej przyziemne i realne, niż walka o syna...lcb w trakcie nauki, czas pokażę. Jedno jest pewne - bez walki się nie poddam :) dobrej nocy dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
@martoosia04 mnie tez już ciekawość zżera co Ci powie lekarz i już dłużej nie wytrzymam ale wierze ze jest Tosia
A u mnie trwa @ ahhh inni wpadaj są zaskoczeni a mi obserwacja cyklu tak dobrze idzie

Dziewczyny a licząc od piku to po ilu godzinach powinna wystapicowulacja ? Ja miałam test owu pozytywny rano w sb i wychodzi na to ze w sb tez miałam owu. Czy to możliwe ze pik był rano a owu wieczorem ?

Dziewczyny a licząc od piku to po ilu godzinach powinna wystapicowulacja ? Ja miałam test owu pozytywny rano w sb i wychodzi na to ze w sb tez miałam owu. Czy to możliwe ze pik był rano a owu wieczorem ?

Jasne, że tak. Obliczenia i teoria swoją droga a organizm i tak sam decyduje za nas. Dlatego ja zawsze starałam sie celować z przytulankami przed pikiem.

U mnie jest jakaś masakra, w poniedziałek rano miałam pik, 20h pózniej (czyli już wtorek )silny ból jajnika, czyli według mnie była owulacja. Dziś rano wyszedł mi znowu pik, a teraz zaczyna boleć mnie jajnik. Nie wiem, czy mam 2 owulacje, czy już całkiem mam tak zaburzony układ hormonalny, że bez monitoringu moge sobie wróżyć owulacje.

Spokojnie, ja ciemne pikowe kreski miałam czasem przez 5 dni [emoji23][emoji23][emoji23]
Przestałam robic testy i zaufałam naturze. Pierwszy ból jajnika byl u mnie najważniejszy i była owu i ciąża.

reklama
U mnie ból jajnika oznacza to ze pęcherzyk rośnie. Później jest śluz wodnisty to wiem ze owu była. Zawsze @ przychodzi 14 dni po owu i tam gdzie notuje ze wydaje mi się ze była to potem się zgadza. Ufam swojej intuicji.

Do góry