reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti, Kiki dziękuje.

Kiki jak dobrze, że pierwsze koty za płoty. Ja też bym wymiękła przez tel :-(
sama jestem ciekawa kogo masz pod serduszkiem :-)

Zrobiłam sobie wypad z pracy razem z koleżanką i kupiłam maseczki nawilżające, kremik nawilżający z Olay i odżywkę z witaminami na moje szpetne paznokcie. Od razu czuję się lepiej a mam nadzieję, że poczuję się o niebo lepiej wieczorkiem jak bede straszyć maseczkami w domu

bereshka masz racje kobietka musi dbac o siebie,odrazu lepsze samopoczucie..

anufifi pytalam o zeszly tydzien i mowil ze byl na delegacji a jego auto stalo pod zakladem pracy bo kumpela widziala,no chyba ze takie samo auto stalo ale,mowil ze zeszly tydzien byl na delegacji i teraz tez pojechal.sama nie wiem..dziwnie mi dzisiaj,nie potrzebnie plakalam bo wiedzial ze bolo.zobaczymy czy w czwartek przyjdzie jak przyjedzie..

beti kochana w czwartek no zobaczymy co bedzie..mam jedna tu super kumpele,zawsze jest dla mnie ja dla niej i mustafa mowi ze nie moge sie z nia kolegowac jezeli bede miec z nia kontakt to musi on z tym zyc ze zamienilam go na kobiete,i co mam robic..?????????????????

Dziękuje za miłe przyjęcie :-)

anufifi, ptasiorek, kiki ja jestem "starą" foremką....jakiś czas temu udzielałam sie tutaj na forum babyboom na wątku Grudniowe mamusie 2005 potem przeniosłyśmy sie na prywatne forum zamknięte (gdzie nadal się udzielam....w sumie to już prawie 4 lata)....także wiem co to uzależnienie :-D;-)

najgożej to tylko się wdrożyć jak sie nikogo nie zna, a Wy już jakiś czas się znacie i wszystko wiecie o sobie :tak:

Kiki nawet tak nie myśl, że masz się od niej odciąć:angry:
to bliska Ci osoba i zawsze jakby co możesz się wygadać, przytulić, a jemu powiedz, żeby jako facet,powinien takie coś też zrozumieć, on ma kolegów, Ty masz przyjaciółkę, jest kobietą jak Ty,jesteś w ciąży, wytłumacz mu , że ona jest Ci bliska i potrzebna gdy jego nie ma

Paula nic sie niie martw ...szybko nas poznasz bo własciwie wszystkie sie tu sporo udzielamy :) wiec sie oczytasz :)

a ty masz cos wspólnego z Bershką??? ona tez miała podobna sytuacje forumową :) o ile dobrze pamietam:-):-):-)( tzn kiedys jakies potem prywtane itd)

a po drugie Kiki sorry, że tak napisze ale to jest chore pieprzenie faceta, który za bardzo nie ma się jak wytłumaczyć i wymyśla cuda niewidy, że jakby co to Twoja wina:crazy:

Paula nic sie niie martw ...szybko nas poznasz bo własciwie wszystkie sie tu sporo udzielamy :) wiec sie oczytasz :)

a ty masz cos wspólnego z Bershką??? ona tez miała podobna sytuacje forumową :) o ile dobrze pamietam:-):-):-)( tzn kiedys jakies potem prywtane itd)

nie nie znam jeszcze Bershki no chyba że zmieniła swój nick ;-)

Ale piękna dzisiaj pogoda a ja w pracy siedze :crazy: nie chce mi się wogóle pracować ale tylko do 15 :tak:

idzie wiosna...dziś w radiu mówili że przyleciały pierwsze bociany....myśle że to dobry znak :-)

reklama
Do góry