reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Puk, puk....

Czy tu jest główny wątek? bo jakoś nie mogę się odnaleść....:-(
Pisałam na wątku: Mamusie staraczki w 2009 roku i Mamusie staraczki po raz drugi ale widzę że tutaj piszecie najwięcej postów :tak:

Chciałam do Was dołączyć gdyż my również staramy się o dzidziusia :)
Mam na imię Paulina, ,mój mąż Paweł, mamy 3 letniego synka Kacperka i od jakiegoś czasu staramy się o rodzeństwo dla Kacperka, narazie z marnym skutkiem :-(ale mam nadzieje że już niedługo....

termin (nie)spodziewanej @ to 11 marca, mam nadzieje że się nie pokaże...

Pozdrawiam :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula25 witamy witamy:tak:

anufifi cos mi sie wydaje,ze do niego to trafiłabys z zamkniętymi oczami bez problemu.
No juz daj mordke :sorry2:

Ciao... z pracy...:baffled:
Jak mi źle... :baffled: ...nie chce mi się nic w temacie pracowanie :-D

GOCHA :-) SUPER :-)
I potwierdziło się co nasiusiałaś w czwartek :-)
Gratuluję zafaskolkowania :-):-)

PAULA, witaj! no może nie na wątku głównym, ale baaardzo wciągającym :-D ostrzegam, będziesz z nami "tracić" duużo czasu ;-):-D

Paula Witaj :)
Milo jest kiedy Ktos nowy dołącza :)))
A zafasolkowanych dziewczyn u nas coraz wiecej :))))
W zasadzie to co miesiac nowa "fasolka" sie pojawia wiec chyba moge powiedziec ze ten watek jest szczesliwy:-D:-D:-D:-D

Gosia wielkie gratulacje:-):-):-) a pójście do gina potwierdzi tylko to co my już wiemy parę dni

:-):-):-):-)
super szczęściaro:-)my walczymy dalej:-)
Czarodziejkonoc szalona nie ma co, kawusia mam nadzieję na nogi postawiła:-), dobrze,że te drzwi okienko miało:-):-)a tak ogólnie to super, że już do nas wróciłaś:-):-)jeszcze Sylwi nam brak;-)
Bershka witaj kochana:-) i bardzo się cieszę, że te okropne mdłości dały Ci już spokój:-):-)
Jarzębinko ale za to chyba Tobie daje się we znaki? miłego dzionka kochana:-):-)
Margaritka kochana:-):-) Nikuś śpi? mmie wcieło , bo z netem problem miałam ale już chyba wszystko oki:-)
Kiciuś jak tam samopoczucie?:-):-)
Paula witam cieplutko:-)

Ptasiorek ja dziś na wagarach:-):-) chodź też:-):-):-)
Anufifi a z Tobą kochana to ja jestem od godz 17 non top:tak: będę czekać na wieści, ale będzie dobrze, nie martw się na zapas bo szkoda nerwów, jeszcze Ci prolaktyna się podniesie , a wtedy następna tabletka na zbicie i będziesz taki codzienny pijok jak ja po niej
a teraz dawaj dziubka
i nie martw się wszystko będzie dobrze:tak::-):-)

witam witam was dziewszyny.

GOSIA GRATULUJE I JESZCZE RAZUGRATULUJE ZYCZE SZCZESLIWYCH ZDROWYCH $= TYG NO JUZ NIE 40 TYLKO 35:pOTWIERDZILY SIE DWIE KRESECZKI Z CZWARTKU;MYSMY WSZYSTKIE JUZ WIEDZIALY ZE JESTES W CIAZY W TEN CZWARTEK A TY NIE CHCIALAS UWIERZYC::SUPER CIESZE SIE BARDZO RAZEM Z TOBA::

anufifi co za dolki dziewczyno nie daj sie dolkowi,powiedz wiem ze sie uda bedzie dobrze,naprawde,slonko glowa do gory i ty w krotce dolaczysz do zafasolkowanych,a moze juz dolaczylas jak nie ma malpy.

beti a ty gdzie tak dlugo bylas z ta kawka..?

paulina witamy tu super jest z nami ,potwierdzam dziewczyny ze wciaga sporo czasu bedziesz spedzac z nami.

czarodziejko to mialas dzisiejszna noc z przygoda,ma mezus racje ze nie moze nudzic sie z toba..

pyszczek i jak pochwalilas sie nowina o ciazy u rodzinki czy poczekasz te 12 tyg?

ptasiorek witam..

bereshka to dobrze ze dolegliwosci juz ci ustapily.jak ten czas leci masz racje ja tez patrze a tu juz 4 miesiac..moja dzidzia miala w 6 tyg 1.5 centymetra w 9 tyg 2.5 a koniec 13 tyg prawie 8 centymetrow,lekarz mowil ze wszystko oki.ze duza dzidzia.teraz 17 marca na wizyte to zobaczymy ile urosla i co jest..

jarzebinko jak samopoczucie?

ja juz po zakupach ide robic obiad dla dzieciaczkow a potem moge sie obijac.dzisiaj po dwuch i pol tygodnia rozmawialam z mustafa,plakalam przy tel nerwy mi wysiadly twierdzi ze jest na delegacji a ja mysle ze nie..mowi ze nie idzie bezemnie ze nie daje rady.ale to tylko jego slowa ktore zawsze padaja jak jest tak a nie inaczej..boje sie tego wszystkiego..ale juz cos pierwsza rozmowa po takim czasie...

reklama
Do góry