reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oj anufifi dziekuje za gratulacje...jeszcze nie moge w to uwiezyc bo przeciez z m nie staralismy sie tak mocno w tym mcu:)ale ja sie bardzo ciesze:) to jak myslicie kobitki kiedy nalezy sie udac do gina aby juz cos zobaczyl??
Bo w sumie ciaze sie liczy od odstatniej @ ktora mialam 2.2 wiec w sumie 4tyg temu...kurcze bede z Pyszczkiem na listopadowkach:):)
anufifi a do ciebie @przyszla??

Dzien Dobry Kochane :)
Ale mialam noc.....
Zacielam sie w łazience i siedzialam w niej do 2:00:baffled::baffled::baffled::baffled:
Nie wiem jak to sie stalo ale zamek sie zaciąl i dooooopa ugrzezłam....mąz rozwalal zamek ale na prozno,,,,w koncu wylazlam przez male okienko w drzwiach:-D:-D:-D:-Dna poczatku w tylku sie nie miescilam ale za drugim podejciem udalo sie:-D:-D:-D:-D
Najgorsze ze nie moglismy byc za glosno bo mlody spal a jego pokoik zaraz przy lazience...ehhh mowie Wam....okazuje sie ze drzwi trzeba wycinac!
Perspektywa spania w łazience marnie mi sie podobala:sorry2::sorry2::sorry2:
Moj mąż stwierdzil że ze mną nigdy nie brakuje mu przygód;-)

Milego dnia laseczki.....ostatnio sobie myslalam ze fasolkowych mamus juz tak duzo....Kurcze potem masowo bedziemy sie "rozdwajac" :)
Anufifi po takiej nocy pokusilam se dzis na kawkę!!!!!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko no nie źle :-D:-D:-D:-D...nalezy ci sie kawka :)

Gosia ...poprostu uwierz ,a do gina to za tydzień proponuje najwcześniej
do mnie @ jeszcze nie przyszła ...w sumie chciałam zeby przyszła po dzisiejszej wizycie ale zaczynam sie martwic ze sie cos pochrzaniło boostatnio jak skończyłam brac dupka to po 2 dniach była , a teraz juz 4 i nic ...:(...

Anufifi, u mnie o niebo lepiej. Potwierdzam teorie magicznych 12 tygdoni :tak: po skończeniu jak ręką odjął wszelkie dolegliwości typu mdłości, senność etc

tylko z tym wzmożonym apetytem nie mogę sobie poradzić

Gosia mi w ciązy kazano isc do gina dopiero w 7 tygodniu (liczac od @) czyli 3 tygodnie po terminie spodziewanej@
Wtedy tez na USG bylo widac fasolke i bijace serduszko!!!!!!

ja byłam w 6 tygodniu i serducho już widziałam i słyszałam

Czarodziejko powinnaś mocną kawę wypić po takiej nocce ;-)

Bershka mialam tj Ty ze po 12tyg mdlosci odeszly hehe ale posostalo wyczulenie na zapachy...np.perfumy mojego m ktore sama mu dalam i bardzio mi sie podobaly przed ciaza w ciazy ich nie znosilam hehe
Czarodziejka dziekuje za rade ttez tak mysle ze najwczesniej za tydz sie udam bo jak bylam przy pierwszej ciazy chyba w 5tyg u gina to onajeszcze nie umiala powiedziec czy to ciaza hehe

dziewczyny normalnie jestem w szoku..jeszcze do mnie to nie dotarlo hehe....na dodatek nie mam jak narazie zadnych oznak ciazy hehe nawet brzuch mniej boli niz na @ zazwyczaj:)

reklama
Bershka to fajnie że już lepiej ...no apetyt to pewnie ty szczuplutka jestes to sie dzidzia domaga ....:-):-):-)

Ciekawe jak tam Pyszczek ....????? czy dotarło juz do niej :-):-):-)że za 8 miesiecy bedzie mamusią

Do góry