reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi aż taka szczuplutka nie jestem ;-) a Pyszczek pewnie cały czas myśli o ciąży i uwierzyć nie może :-D ja tak mam do tej pory :-):sorry2:

Wczoraj byłam z juniorem w domu i myślałam, ze kota dostanę, cały czas mnie ciągnął do zabawy i tak się zastanawiałam jak ja sobie dam radę jak będzie drugie :baffled:

reklama
Dasz radę ....zobaczysz ....wbrew pozorom nie jest to trudne ...najgorszy pierwszy tydzien póki sie człowiek nie zorganizuje i w miare nie dojdzie do siebie ...potem juz jest prosciej :) tylko czasem sa sytuacje ze mmyslisz ze zwariujesz ...ja tak miałam prze chwile wczoraj...w koncu powiedziałam m: radź sobie ja uciekam do łazienki i poszłam strzelic sobie kapiel :)

Dziewczyny na teście dwie grube kreseczki :-):-):-):-):-):-):-):-):tak:
Sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć, jakoś tak się czuję jakby mnie ktoś czymś w głowę walnął! :-D

wielkie gratulacje .... no i pisałam juz gdzies wcześniej,że ostatnio co miesiąc ktoraś chwali sie II kreseczkami i jak narazie sie sprawdza, więc jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej ......

wiec wyszly mnie 2kreski z tym ze ta druga bledsza jest od pierwszej...nie jest az tak widoczna ta druga jak u Pyszczka i nie wiem co teraz mam robic??czy za 2dni test kolejny robic jak @ nie przyjdzie??

chyba nie ma juz takiej potrzeby na kolejny test, mi na drugim tez wyszła kreska nadal bledsza od testowej, więc jest OK i wielkie gratulacje .......

Anufifi, u mnie o niebo lepiej. Potwierdzam teorie magicznych 12 tygdoni :tak: po skończeniu jak ręką odjął wszelkie dolegliwości typu mdłości, senność etc

czyli ja tez mam nadzieję,że jeszcze te 3 tygodnie i wszystko wróci do normy, bo ileż można sie męczyć ..... :tak:

a wogole to witam poniedziałkowo i życze miłego dzionka i całego tygodnia .....:rofl2:

Gosiu do 13 tygodnia powinny przejsc mdłosci, to są ksiazkowe hipotezy ale mnie się sprawdziły, odpukać !

reklama
Myslę ze PYSZCZEK oswaja sie z ciążą:)
pamietam jak ja dlugo nie moglam uwierzyc....piękne uczucie...magia..i szczescie...caly czas myslalam o ciązy!!!!

Do góry