reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej!a o mnie Beti zapomnialas wspomniec;-(
Mi jak zwykle sobota szybko minela,jeszcze dzis i jutro sie wszystko powinno okazac...chcialabym zeby juz byl pon...chodz moj maz mowi ze po tescie tym ostatnim juz wszystko przesadzone:-)ale ja jeszcze nie mam takiej prenosci...
asus faktycznie straszne rzeczy przezylas wspolczuje...a testuje nstepna ja jutro!oy byly 2grube kreseczki tj u Pyszczka.
anufifi co u Ciebie?@juz przyszla??
Bershka jak samopoczucie?jak synek??mam nadzieje ze zdrowy!
Babeczki bede pozniej papa

reklama
spoko Beti zemna sie faktycznie mozna pogubic;-) i tak testuje jutro jesli malpa nie przyjdzie..tylko ten moj brzuch powinien juz mocno bolec..a pobolewa od czasu do czasu!!

Pyszczek... Kochana GRATULACJE!!!!! Spokojnych 9 miesiecy:)))))
To teraz ktora nastepna ??:-)
Asus..zdrowka dla Maciusia ;-)
Dziewczynkii.. Caluje WAS WSZYSTKIE mocno.. mam nadzieje ze mnie jeszcze z listy nie wypisalyscie po nieobecnosci ..ale jestem usprawiedliwiona heheh ;)
Buziaczki i trzymam kciuki za nastepne radosne wiesci :)))
BUŻKA :)))

witam was dziewczyny..

asus witam no to mialas przezycia jak dzieciatko chore to czlowiek nie wie co robic takie malenstwo nawet nie powie co boli.niech wraca macius szybko do zdrowka,wklej asus jakas fotke maciusia..ja mialam dwa porody silami natury bez znieczulenia niczego i trzecia ceserke,mysle ze cesarka lepsza nie ma bolu i wszystko jest fajnie ale porod naturalny lepszy z drugiej strony bo slyszalam placz dziecka i dostalam odrazu dzieciaczka na klatke pirsiowa,to piekna chwila pierwsza kontakt dzidziusia z mama i przy cesarce mi tego brakowalo.i mysle ze tym razem wole porod silami natury..

beti nie dadza ci pospac nawet w niedziele co nie?

gieoska ja mysle ze beda dwie kreski juz nie moge sie doczekac jutra..

sylwia witam.w koncu jestes..

a ja wczoraj zawitalam u kumpeli poszlismy do znajomego tam mala imprezka i przed 23 pojechalismy na imprezke po 30..posiedzielismy tam do 1..i chcialam juz do domku.stara baba ze mnie chyba jakos dziwnie mi tam bylo nie czulam sie dobrze.wszyscy tanczyli i popijali drineczki a ja taka bez niczego,a moze balam sie ze mustafe spotkam i poszlismy do domku,dlugo nie moglam zasnac a dzisiaj pospalam do 10.chlopcy poszli na basen a ja odpoczywam,nie musze gotowac bo jak dzieciaczki wroca to zamowimy sobie kebaby to mam luzy dzisiaj..

Beti...bry wieczór :-)

Gosia jesteś Kochana, ze tak pytasz się o moje zdrówko, już mi przeszło, dziękuję- uff ale młody jakiś niewyraźny ale nie kaszlał, nie wymiotował, nie ma gorączki więc posyłam go jutro doprzedszkola, jak coś się dziać będzie idę na L4 na niego

Asus ale miałaś babko przejścia :szok: i tak się upierali kurde przy SN ? :wściekła/y:

Pyszczek hop hop jak się czujesz ? już masz jakieś ciążowe dolegliwości ? oby nie... :dry:

Kiki dlaczego bałaś się spotkania z mustafem, przecież to Twój małżonek więc moze warto pogadać tak w 4 oczy :sorry2: i wyjaśnić sobie wszystko raz a porządnie.

Mój mężulek przywiózł godzinkę temu świeży ciepły chlebek z piekarni i poszedł już w połowie :tak: w trójkę zjedliśmy z dżemikiem :-)

Poza tym zblamiłam się dzisiaj totalnie na uczelni i jest mi wstyd za swoją głupotę :angry: jezuuu czemu ja tyle gadam ??!! zaczęłam wysuwać swoją filozofię o naukach politycznych przed wykładowcąi dałam trochę ciała :zawstydzona/y::-) muszę się naumieć na następny raz i zneutralizować tą moją głupocinę !!

reklama
Do góry