belle81
Fanka BB :)
NooHaha kochany starszy brat [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NooHaha kochany starszy brat [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tak myślę ze będzie chłopak jakoś ta przeczuwamruda_hot mowilam, ze chłopak [emoji170]
Ja też czuje chłopca, a M. upiera sie przy tej córce [emoji849][emoji849][emoji849]
No to trzymamy kciuki my też jutro wizytujemy o której masz ?Ja mam jutro prenatalne i tak się boje wyników. Żeby wszystko było ok. Może nawet lekarz coś o płci powie bo w poprzedniej ciąży usłyszałam "chłopczyk na 75%". A to ten sam lekarz. Tak więc proszę o kciuki bo ja cały czas za was trzymam choć rzadko piszę.
Super gratuluję [emoji170][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]Ja już po. Wyniki póki co ok. No i płeć nam powiedział. Na 75% chłopiec A i sama nuba widziałam, sterczal w górę Później może coś więcej napiszę i zdj wkleje
Gratuluję zdrowego dzidziulka [emoji7]Ja już po. Wyniki póki co ok. No i płeć nam powiedział. Na 75% chłopiec A i sama nuba widziałam, sterczal w górę Później może coś więcej napiszę i zdj wkleje