reklama
anija.82
Fanka BB :)
Ja mam jutro prenatalne i tak się boje wyników. Żeby wszystko było ok. Może nawet lekarz coś o płci powie bo w poprzedniej ciąży usłyszałam "chłopczyk na 75%". A to ten sam lekarz. Tak więc proszę o kciuki bo ja cały czas za was trzymam choć rzadko piszę.
B
bibiU
Gość
Trzymam kciuki [emoji106]daj znać po [emoji4]Ja mam jutro prenatalne i tak się boje wyników. Żeby wszystko było ok. Może nawet lekarz coś o płci powie bo w poprzedniej ciąży usłyszałam "chłopczyk na 75%". A to ten sam lekarz. Tak więc proszę o kciuki bo ja cały czas za was trzymam choć rzadko piszę.
belle81
@anija.82 na pewno wszystko będzie dobrze ale wiadomo że stres zawsze jestJa mam jutro prenatalne i tak się boje wyników. Żeby wszystko było ok. Może nawet lekarz coś o płci powie bo w poprzedniej ciąży usłyszałam "chłopczyk na 75%". A to ten sam lekarz. Tak więc proszę o kciuki bo ja cały czas za was trzymam choć rzadko piszę.
Oczywiście kciuki zaciśnięte&&& i czekamy na wieści po wizycie
B
bibiU
Gość
Ja widzę tylko że śliczny dzidziuś u Ciebie [emoji8]@anija.82 na pewno wszystko będzie dobrze ale wiadomo że stres zawsze jest
Oczywiście kciuki zaciśnięte&&& i czekamy na wieści po wizycie
belle81
Coś nam się @rena-chan nie odzywa. Ciekawe co tam u niej?
B
bibiU
Gość
No też o niej myślałamCoś nam się @rena-chan nie odzywa. Ciekawe co tam u niej?
belle81
Śliczny...? Mój synek mówi ze to jakiś potwór w brzuchu mi rośnie,bo na dziecko to mu to nie wyglądaJa widzę tylko że śliczny dzidziuś u Ciebie [emoji8]
Ostatnia edycja:
reklama
B
bibiU
Gość
Haha kochany starszy brat [emoji23][emoji23][emoji23]Śliczny...? Mój synek mówi ze to jakiś potwór w brzuchu mi rośnie,bo na dziecko to my to nie wygląda
Podziel się: