Grabcia123
Fanka BB :)
Ja dopiero na 17 mam@Grabcia123 a Ty juz po wizycie?
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero na 17 mam@Grabcia123 a Ty juz po wizycie?
Czekamy na info [emoji3590]
Na pewno wszystko będzie dobrze Ale dawaj znać po badaniach.
No tak,ciąża Dziękuję. Dziś 14tc.@belle81 i u Was ciąża [emoji7] gratuluje! Który to tc masz? Jak się czujesz?
Każdy tak mówi i ja się powtórzę,najważniejsze że dzidziuś zdrowy. A reszta...z czasem się ułoży w głowie i sercu. Daj sobie czas. I pamiętaj że 75% to nie 100% Ściskam mocno.Ja już po. Wyniki póki co ok. No i płeć nam powiedział. Na 75% chłopiec A i sama nuba widziałam, sterczal w górę Później może coś więcej napiszę i zdj wkleje
Wierzę że mówisz to co teraz myślisz. Na pewno kochasz to maleństwo. I jeśli będzie chłopiec to niczego nie zmieni. Myślę jednak że to jest też na zasadzie wyporu. Lepiej sobie ułożyć tę "gorszą" wersję niż się gorzko rozczarować. Samą piszesz o oszczędności na wyprawceA ja Wam powiem, że jakoś ułożyłam sobie w głowie, że to będzie kolejny chłopiec i wiecie co? Kurde, nie mogę się tego ludzika doczekać. No już kocham nad życie. Przynajmniej nie zbańczymy na nowej garderobie jak się okaże, że rzeczywiście będzie chlopiec
Nie wiem co powiedziećTo was zaskoczę będzie chłopiec
Który tydzień? Ten sam lekarz, co był pewny, ze dziewczynka? Masz jakieś zdjecie, pokaż zaraz tu ocenimyTo was zaskoczę będzie chłopiec