reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@belle81 i u Was ciąża [emoji7] gratuluje! Który to tc masz? Jak się czujesz?
No tak,ciąża:) Dziękuję. Dziś 14tc.
A jak się czuję...różnie. Początki masakra,teraz ciut lepiej ale też w zależności od dnia. Bywają dni ze nie czuję tej ciąży a następnego wracają mdłości i wszystkie niedogodności. Najgorsze są wieczory. Mam wrażenie że to nie minie:( Ale przeżyje,człowiek może się do wszystkiego przyzwyczaić.
Twój synuś już taki duży,9 miesięcy za chwilę będzie sam biegał. A jak wam się mieszka w pl,już się zaklimatyzowaliście.

Ja już po. Wyniki póki co ok. No i płeć nam powiedział. Na 75% chłopiec A i sama nuba widziałam, sterczal w górę Później może coś więcej napiszę i zdj wkleje
Każdy tak mówi i ja się powtórzę,najważniejsze że dzidziuś zdrowy. A reszta...z czasem się ułoży w głowie i sercu. Daj sobie czas. I pamiętaj że 75% to nie 100%;) Ściskam mocno.

A ja Wam powiem, że jakoś ułożyłam sobie w głowie, że to będzie kolejny chłopiec i wiecie co? Kurde, nie mogę się tego ludzika doczekać. No już kocham nad życie. Przynajmniej nie zbańczymy na nowej garderobie jak się okaże, że rzeczywiście będzie chlopiec :D

A ja Wam powiem, że jakoś ułożyłam sobie w głowie, że to będzie kolejny chłopiec i wiecie co? Kurde, nie mogę się tego ludzika doczekać. No już kocham nad życie. Przynajmniej nie zbańczymy na nowej garderobie jak się okaże, że rzeczywiście będzie chlopiec :D
Wierzę że mówisz to co teraz myślisz. Na pewno kochasz to maleństwo. I jeśli będzie chłopiec to niczego nie zmieni. Myślę jednak że to jest też na zasadzie wyporu. Lepiej sobie ułożyć tę "gorszą" wersję niż się gorzko rozczarować. Samą piszesz o oszczędności na wyprawce;)
Niestety nie wszystkie marzenia się spełniają,niektóre wyboru losu trzeba zaakceptować.

reklama
Do góry