belle81
Fanka BB :)
@rena-chan a i Ciebie drugi dzidziuś? Czy coś pokręciłam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytskoW Polsce nie ma zapłodnień z selekcja płci. Ale za granicą i owszem. Nawet dziewczyny pisały w jakim kraju najtaniej
A ja wam powiem że te marzenia o pink gdzieś odeszły. Nie wiem czemu aż tak. Naprawdę jest mi obojętne. A ostatnio mój M mi powiedział że jakby był syn to byłby nieszczęśliwszym facetem na świecie.
Może to taka reakcja obronna na zapas żeby później się nie rozczarować za mocno,naprawdę nie wiem.
Druga która tak czuję sprawdzimy czy jesteś czarodziejka a ja nic dosłownie żadnych przeoczyć ale maksymalnie za miesiąc się dowiemy chyba że przez nerki i wysypke będę mieć wizytę jakąś awaryjna przed świętami...Tyle jest ciążówek, ze sama matematyka i statystyka mowi, że któraś musi mieć pink Jakoś tak czuję pod skórą pink u @Grabcia123, a oczywiście życzę Wszystkim zaciążonym mamusią wymarzonych córeczek [emoji7] Ile Was tam jest 5 z niewiadomą płcią?
A nie chcesz isc na usg, zeby się przed świętami dowiedzieć?Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytsko Druga która tak czuję sprawdzimy czy jesteś czarodziejka a ja nic dosłownie żadnych przeoczyć ale maksymalnie za miesiąc się dowiemy chyba że przez nerki i wysypke będę mieć wizytę jakąś awaryjna przed świętami...
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Sama się nad tym zastanawiam..A nie chcesz isc na usg, zeby się przed świętami dowiedzieć?
A mi nie dobrze [emoji23] kawa mi pasuje ale buraczki zmieniły smak a jeszcze 2 tygodnie temu były ok [emoji12]Z nowości na dziś -moja ukochana poranna kawka po dwuch łykach wylądowała w zlewie
Sama się nad tym zastanawiam..
Dokładnie, synek ma 2 lata I też myślę sobie ze jak będzie chłopiec będzie fajnie, oby tylko był zdrowy i ciąża bez stresu przebiegła@rena-chan a i Ciebie drugi dzidziuś? Czy coś pokręciłam?
A ja Wam zazdroszczę bo u mnie nadal jakoś bez objawów i to mnie martwi :/ ale zrobiłam betę wczoraj i jest niby ok.A mi nie dobrze [emoji23] kawa mi pasuje ale buraczki zmieniły smak a jeszcze 2 tygodnie temu były ok [emoji12]