reklama
belle81
Fanka BB :)
U mnie 26.10Okres 27.10
Cykle 28 dni
Pierwszy test w tamten poniedziałek i to popołudniu bo rano nic nie było zrobiłam po południu drugi i już coś było widać.
Siknełam we wtorek rano wtedy 4 różne testy pozytywne i pojechałam na betę
Pierwszy test zrobiłam 15 11 i był szary cień więc uznałam to za nieważne.
A następny 22.11 i tłuściutkie kreseczki
A beta dopiero dziś aby zrobić następną za 48h.
belle81
Owu planowo powinna być 8-9 .11 a według mnie była 5-6.11 .Kredka czarna pokaz foto !
Belle- a kiedy mialas owulke wiesz cos ?z ile dpo ta beta?
Biedronka my prawie łeb w łeb bo ja cykk zaczelam 26.10 [emoji23] a test widzialam juz pozytyw we wtorek ,
Beta z dziś 32dc ok 20-21 dpo.
A coś nie tak? Za wysoka?
B
bibiU
Gość
Dobrą betę napewno masz [emoji6]Owu planowo powinna być 8-9 .11 a według mnie była 5-6.11 .
Beta z dziś 32dc ok 20-21 dpo.
A coś nie tak? Za wysoka?
Ja nie wiem jaką mam teraz bo dziś nie robiłam. Kusiło mnie dziś ale nie bety nie zrobiłam [emoji6]
B
bibiU
Gość
Super no to synchronizacja jest [emoji23]Kredka czarna pokaz foto !
Belle- a kiedy mialas owulke wiesz cos ?z ile dpo ta beta?
Biedronka my prawie łeb w łeb bo ja cykk zaczelam 26.10 [emoji23] a test widzialam juz pozytyw we wtorek ,
kredkaczarna
Kredka ktory masz tydzien, jesli juz za pozno na nuba to powinnas poprosic o potty shot, czy ktos Ci potwierdzil syna? W sensie ginek mowil ze chlopak? Moglas pomylic penka z pepowina [emoji14]
Biedronka i belle to faktyko niezly sync.[emoji23][emoji23] chyba nudno zaczyna sie w listopadzie robic ..
Belle- kochana z ciekawości pytam! O bete itp , wsz oki, ladna beta! To ładnie Cię owulka szybciej nawiedziła, tak samo jak mnie haha, a robilas codziennie fr itp czy co? Sledzilas wykres tego cyklu?
A ty biedronka ? Bez kombinowania chyba pisalas co nie ?
Biedronka i belle to faktyko niezly sync.[emoji23][emoji23] chyba nudno zaczyna sie w listopadzie robic ..
Belle- kochana z ciekawości pytam! O bete itp , wsz oki, ladna beta! To ładnie Cię owulka szybciej nawiedziła, tak samo jak mnie haha, a robilas codziennie fr itp czy co? Sledzilas wykres tego cyklu?
A ty biedronka ? Bez kombinowania chyba pisalas co nie ?
kredkaczarna
Tak, tak gin potwierdzil. Ale bylo widac tak zr nawet ja sie nie pomyslilam jakk widac. Co to sa pottyshoty?
reklama
mihasiaaa
Ja tam z tego zdjęcia nie widze jajek ani siuraka, lekarz powiedział, ze boy?Nie mam nuba bo to juz 16tc wiec juz widac wszystko. Odstaje jak byk miedzy nogami jajkaZobacz załącznik 919835Zobacz załącznik 919836
Podziel się: