B
bibiU
Gość
Tak bez kombinowania, byle by się udało [emoji7] działania 10,11,12,13,14 i 15 dc, według testu owu ale takiego beznadziejnego z allegro owu 15 dc a kiedy była na 100 % to nie wiem [emoji23] piłam tylko inofem 2 saszetki dziennie, kawę z cynamonem i cytrynian magnezu oooo bo znalazłam i stwierdziłam że zjem [emoji23] brałam bromergon na prolaktyne. Ale mogła być owu właśnie wtedy 15 dc bo test pierwszy pozytywny ciążowy 24 dc cień cienia cienia [emoji7] ważne żeby nie było powtórki z kwietnia [emoji25]Kredka ktory masz tydzien, jesli juz za pozno na nuba to powinnas poprosic o potty shot, czy ktos Ci potwierdzil syna? W sensie ginek mowil ze chlopak? Moglas pomylic penka z pepowina [emoji14]
Biedronka i belle to faktyko niezly sync.[emoji23][emoji23] chyba nudno zaczyna sie w listopadzie robic ..
Belle- kochana z ciekawości pytam! O bete itp , wsz oki, ladna beta! To ładnie Cię owulka szybciej nawiedziła, tak samo jak mnie haha, a robilas codziennie fr itp czy co? Sledzilas wykres tego cyklu?
A ty biedronka ? Bez kombinowania chyba pisalas co nie ?