reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kredka ktory masz tydzien, jesli juz za pozno na nuba to powinnas poprosic o potty shot, czy ktos Ci potwierdzil syna? W sensie ginek mowil ze chlopak? Moglas pomylic penka z pepowina [emoji14]

Biedronka i belle to faktyko niezly sync.[emoji23][emoji23] chyba nudno zaczyna sie w listopadzie robic ;)..

Belle- kochana z ciekawości pytam! O bete itp :), wsz oki, ladna beta! :) To ładnie Cię owulka szybciej nawiedziła, tak samo jak mnie haha, a robilas codziennie fr itp czy co? Sledzilas wykres tego cyklu?

A ty biedronka ? Bez kombinowania chyba pisalas co nie ?
Tak bez kombinowania, byle by się udało [emoji7] działania 10,11,12,13,14 i 15 dc, według testu owu ale takiego beznadziejnego z allegro owu 15 dc a kiedy była na 100 % to nie wiem [emoji23] piłam tylko inofem 2 saszetki dziennie, kawę z cynamonem i cytrynian magnezu oooo bo znalazłam i stwierdziłam że zjem [emoji23] brałam bromergon na prolaktyne. Ale mogła być owu właśnie wtedy 15 dc bo test pierwszy pozytywny ciążowy 24 dc cień cienia cienia [emoji7] ważne żeby nie było powtórki z kwietnia [emoji25]

reklama
Kredka ktory masz tydzien, jesli juz za pozno na nuba to powinnas poprosic o potty shot, czy ktos Ci potwierdzil syna? W sensie ginek mowil ze chlopak? Moglas pomylic penka z pepowina [emoji14]

Biedronka i belle to faktyko niezly sync.[emoji23][emoji23] chyba nudno zaczyna sie w listopadzie robic ;)..

Belle- kochana z ciekawości pytam! O bete itp :), wsz oki, ladna beta! :) To ładnie Cię owulka szybciej nawiedziła, tak samo jak mnie haha, a robilas codziennie fr itp czy co? Sledzilas wykres tego cyklu?

A ty biedronka ? Bez kombinowania chyba pisalas co nie ?
@Miciur-ka ja bez kombinowania i bez pilnowania. Jak pilnowałam to nie wychodziło.
Przytulasy w niedzielę a wyraźne objawy owu pon. wt.

Cześć dziewczyny!
Widzę pozytywy, cieszę się strasznie i gratuluje Biedronka i Belle [emoji7] ja już nawet czasu na czytanie nie mam ale coś postaram się posledzic wątek. U mnie czasu brak przy trójce
Kredkaczarna widzę syna. Przykro mi ze również nie doczekalas się córki. Znam to uczucie i poprostu mi przykro. Ale zapewniam ze po porodzie dużo się zmienia. Nie powiem ze nie chciałabym córki ale inaczej patrzymy na ta mała istotkę
U nas Nolan już skończył 7 miesięcy. Ten czas strasznie szybko leci. Pozdrawiamy
IMG_5089.JPG

Załączniki

• IMG_5089.JPG
    IMG_5089.JPG
    400,8 KB · Wyświetleń: 419
Cześć dziewczyny!
Widzę pozytywy, cieszę się strasznie i gratuluje Biedronka i Belle [emoji7] ja już nawet czasu na czytanie nie mam ale coś postaram się posledzic wątek. U mnie czasu brak przy trójce
Kredkaczarna widzę syna. Przykro mi ze również nie doczekalas się córki. Znam to uczucie i poprostu mi przykro. Ale zapewniam ze po porodzie dużo się zmienia. Nie powiem ze nie chciałabym córki ale inaczej patrzymy na ta mała istotkę
U nas Nolan już skończył 7 miesięcy. Ten czas strasznie szybko leci. Pozdrawiamy
Zobacz załącznik 919849
Ale słodziak:) Do schrupania ;)
Masz rację jak się na takie cudo to płeć nie ważna.
Dużo zdrówka dla całej rodzinki i siły dla dzielnej mamy

Cześć dziewczyny!
Zobacz załącznik 919849
Ale słodziak [emoji7]

A i jeszcze tylko udany ostatni cykl olej z wiesiołka od 1 do 10 dc [emoji23] czyli wszystko chlopczykowo [emoji23] a planować to sobie można życie samo weryfikuje [emoji6]

Imama ale on jest przepiekny, jak na niego patrze to naprawde plec nie wazna , kazdy chce zaznac dwoch , ale takie cudo ,az sie cieszy czlowiek na sam widok [emoji7][emoji173]

reklama
Martoosia - zerknij na ingender, egs , tam wszystko napisane, potrzeba suple, pipety, mikroskop, inkubator, kilka innych rzeczy , troche bys musiala poczytac zaznajomic sie z tematem, teraz wychodzę z domu ale mozemy sie na priv zgadac to wysle ci wszystko ;)

Do góry