reklama
belle81
Fanka BB :)
Oby tak było @leeleeth . Oby tak było.@belle81 gratulacje!!! Niech to będzie spokojna i radosna ciąża [emoji1307][emoji7] i niech zakończy się różowym tutu
Dziękuję
@martoosia04 przykro mi Tak liczyłam na Twoje towarzystwo.
belle81
Ale te cienie na testach? Dziwna sprawa...Jest już krew, więc sądzę, że po ciąży.
martoosia04
martoosia04
Wygląda jakby cos zaskoczyło ale może biochemiczna ?
Pewnie tak właśnie było.... wyciągnęłam tampon by zobaczyć jak duzo tego poleciało i sam brązowy śluz póki co i odrobina krwi. Niewiele. Ale pewnie się wkrótce rozkręci. Dobrze, że chociaż do pracy ide, to głowę zajmę.
Choć co chwilę przychodzi mi fala łez.
@martoosia04 doskonale Cie rozumiem kochana. Już chyba lepiej nagle dostać @. Sama pamietam jak miałam ten cień 5 lat temu i jaki to był zawód, kiedy jest juz nadzieja człowiek czuje iskierkę radości w sercu i nagle marzenia idą się rypać. Tak bardzo chcemy byc w ciąży, że głowa płata figle, ja ostatnio wymyśliłam że początek @ to implantacja, tak bardzo chcialam w o wierzyć. Jestem z Tobą i wiem co czujesz. O pierwszą ciąże starałam sie 7 cykli (a z leczeniem tarczycy 9 miesięcy) . Teraz marze o zdrowej ciąży już 2 lata. W międzyczasie pozamaciczna. Obecnie 4 cykl starań. Dla mnie wpadka, lub zapłodnienie w 1 czy w 2 cyklu to jakiś kosmos i abstrakcja.
Może Mikołaj nam przyniesie jakis zasłużony preznet w tym roku?
mihasiaaa
Belle81 ogromne gratulacje. Przesyłamy z Klarą różowe fluidy [emoji7]NiespodziankaZobacz załącznik 918570
martoosia04
@martoosia04 doskonale Cie rozumiem kochana. Już chyba lepiej nagle dostać @. Sama pamietam jak miałam ten cień 5 lat temu i jaki to był zawód, kiedy jest juz nadzieja człowiek czuje iskierkę radości w sercu i nagle marzenia idą się rypać. Tak bardzo chcemy byc w ciąży, że głowa płata figle, ja ostatnio wymyśliłam że początek @ to implantacja, tak bardzo chcialam w o wierzyć. Jestem z Tobą i wiem co czujesz. O pierwszą ciąże starałam sie 7 cykli (a z leczeniem tarczycy 9 miesięcy) . Teraz marze o zdrowej ciąży już 2 lata. W międzyczasie pozamaciczna. Obecnie 4 cykl starań. Dla mnie wpadka, lub zapłodnienie w 1 czy w 2 cyklu to jakiś kosmos i abstrakcja.
Ech najgorsze było to, że ja tydzien temu po pracy wieczorem miałam lekko rozowy śluz, trochę krwi i miałam nadzieje, że to implantacja. Widziałam to! Potem cisza i te cienie.... uwierzyłam. A tu nagle @..... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Ech najgorsze było to, że ja tydzien temu po pracy wieczorem miałam lekko rozowy śluz, trochę krwi i miałam nadzieje, że to implantacja. Widziałam to! Potem cisza i te cienie.... uwierzyłam. A tu nagle @..... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
[emoji17][emoji24]
Podziel się: