reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak Beti ale za to w nocy będe nocnym markiem :no: bede miała problem zasnąć po takiej drzemce.

A ja ściągnęłam m-c temu akryle i mam taką okropną płytkę :no: moje paznokcie wyglądają jak fale dunaju. Same pazury akrylowe są śliczne ale pościągnięciu TRAGEDIA :crazy: może szybko mi się zregenerują..

reklama
parafinka by Ci się przydała:tak:
smaruj odżywkami, a jak się łamią, to mam taki baaardzo stary przepis prababci:-) baadzo gorąca woda z solą zwykła kuchenną i moczyć w niej pazurki:-) robią się wtedy twarde:tak:
sama ściągałaś akryle?

dziewczyny jescze odnosnie mojego testu to na innym forum dziewczyny mi napisaly ze przez to ze za duzo siusiu dalam zafalszowalam test i dlatego wyszla ta cieniutka druga kreska...mozliwe to??

Beti, nie ściągałam sama, robiła to manicurzystka, polecała mi parafinkę ale nie miałam czasu, to przyznaję bez bicia :zawstydzona/y: dzięki za przepis, wypróbuję

Gosiu, ciut mi lepiej

dziewczyny jescze odnosnie mojego testu to na innym forum dziewczyny mi napisaly ze przez to ze za duzo siusiu dalam zafalszowalam test i dlatego wyszla ta cieniutka druga kreska...mozliwe to??

ale na zadnym tescie nie ma podanej ilosci gram siuśków na test :-) wiec wydaje mi się, ze gdyby to miło znaczenie producent by to napisał. Tak wiesz na babski rozum :tak:

ale teraz masz duuzo czasu:-):-) już się wyspałaś, więc jak napisałaś nocny marek będziesz:-p:-p:-):-):-) to możesz sobie sama parafinkę zrobić:-):-):-):-)a jaki relax przy tym:-):-)

reklama
no nie bylo bylo 3-4krople a mi sie dalo pare wiecej hehe...jak sie w tym miesiacu nie uda nastepny jest moj ...staranki do bolu:p:p:p:p:p:p
juz sama nie wiem co myslec??

Do góry