reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szukasz szczęścia dalej czy odpusciliscie ?
Odpuściliśmy... Ja juz 38 l bedzie w marcu i wystarczy, gdyby byla wpadka to bym kochala i wychowala niezależnie od płci, ale sie na kolejne nie decyduje bo moje wszystkie kolki mialy i ząbkowanie od 3 miesiąca wiec u mnie noworodek to wyzwanie a pierwszy rok zycia to ciagle niespanie i ból...

reklama
Ja tylko wpadłam zameldować wzrost temp. do 36,92 [emoji173]️ może jednak M. miał ten złoty strzał, kiedy przepraszał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Na pewno miał ;-) my już tak mamy, że jak już za coś się zabieramy, to na pierwszy rzut wszystkie żołnierzyki Wam wysyłamy i lepiej niż Lewy strzelamy :-) słoneczny, wolny poniedziałek ... ;-)
Miłego dnia wszystkim i dużo Słoneczka jasnego i mentalnego

Super @martoosia04 temperatura obiecująca , u mnie nadchodzi tydzień działań ,a ja nie nam pomysłu na którą z metod się zdecydować ,króliki ,abstynencja ,kończyć przed owulacją czy w owulację... no jak tą córkę zrobić:p:D

Super @martoosia04 temperatura obiecująca , u mnie nadchodzi tydzień działań ,a ja nie nam pomysłu na którą z metod się zdecydować ,króliki ,abstynencja ,kończyć przed owulacją czy w owulację... no jak tą córkę zrobić:p:D
U nas jak wszystko na to owskazuje boboseksy były na dzień przed owu :D na bank byłby to chłopak! :D

Hej dziewczyny.
Melduję sie po weekendzie, miałam wczoraj w 36 urodziny testować, a zamiast tego miałam 3 dc. Okres dostałam wcześnie bo w piatek. Jednak owulacja była bardzo wcześnie i ją totalnie przegapiłam :( Widzę że u mnie śluz jest bardzo wiarygodnym wyznacznikiem dni płodnych. Wcześnie się skończył i się zgadza. Cykl poszedł na straty. Czerwcówką nie będę... ehhh.
Wracam do gry w tym cyklu. Kupiłam nawet testy owu.

Hej dziewczyny.
Melduję sie po weekendzie, miałam wczoraj w 36 urodziny testować, a zamiast tego miałam 3 dc. Okres dostałam wcześnie bo w piatek. Jednak owulacja była bardzo wcześnie i ją totalnie przegapiłam :( Widzę że u mnie śluz jest bardzo wiarygodnym wyznacznikiem dni płodnych. Wcześnie się skończył i się zgadza. Cykl poszedł na straty. Czerwcówką nie będę... ehhh.
Wracam do gry w tym cyklu. Kupiłam nawet testy owu.

Ja też bardziej zawierzam śluzowi, niż jakimś kalendarzykom. Zawsze płodny mam jakieś 3 dni przed teoretycznym okresem płodnym.

reklama
Do góry