reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa może i tak powinnam zrobić ale na sama myśl ze nie idzie po mojej myśli to dostaje białej gorączki, tak jak w tym cyklu miałam inne plany a wyszło inaczej, oby tylko chciał z tego wyjść nasz Ignas to byłabym szczęśliwa ❤ Nie umiem się nie przejmować, znam swój organizm i w każdym sygnale od organizmu doszukuje sie ciąży. Wiem jedno narazie odpuszczam starania.

Kitqa może i tak powinnam zrobić ale na sama myśl ze nie idzie po mojej myśli to dostaje białej gorączki, tak jak w tym cyklu miałam inne plany a wyszło inaczej, oby tylko chciał z tego wyjść nasz Ignas to byłabym szczęśliwa ❤ Nie umiem się nie przejmować, znam swój organizm i w każdym sygnale od organizmu doszukuje sie ciąży. Wiem jedno narazie odpuszczam starania.
Może kiedyś razem spróbujemy od nowa :) chociaż z całego serca życzę Ci wpadki :)

reklama
Dziewczyny gdzie zjadę kalendarz albo jak wy sprawdzacie w którym dniu jest jaki znak czy męski czy żeński? Nie daje mi spokoju ten kalendarz a czekam na @ i napalam się na październik.
Marzycielka nie załamuj się, wiem ,e łatwo się to pisze ale jak już człowiek traci nadzieję to wtedy życie lubi nas zaskoczyć.

Do góry