martoosia04
Fanka BB :)
Przy staraniu o dziewczynie jest napisane że mąż powinien przyjmowac "Ole". Czy ktoś mi powie co to jest, bo jestem trochę świeża w tym forum...
Olive leaf extract.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy staraniu o dziewczynie jest napisane że mąż powinien przyjmowac "Ole". Czy ktoś mi powie co to jest, bo jestem trochę świeża w tym forum...
Dziękuję a w jakim celu jest on przyjmowany? Obniżenie testosteronu?Olive leaf extract.
Może kiedyś razem spróbujemy od nowa chociaż z całego serca życzę Ci wpadkiKitqa może i tak powinnam zrobić ale na sama myśl ze nie idzie po mojej myśli to dostaje białej gorączki, tak jak w tym cyklu miałam inne plany a wyszło inaczej, oby tylko chciał z tego wyjść nasz Ignas to byłabym szczęśliwa ❤ Nie umiem się nie przejmować, znam swój organizm i w każdym sygnale od organizmu doszukuje sie ciąży. Wiem jedno narazie odpuszczam starania.
Hahha ja ani nie czuje ani w to nie wierzę...moze nam obu się poszczesci.. Ja w styczniu idę na nowy rezonans.. Tak czy tak co pół roku mam kontrolować.. W między czasie pójdę do giną..Grabcia :* coś czuje ze ty pierwsza zaciazysz a ja dalej bede sie starać
Kitqa dziękuję :*