reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny proszę poradzcie mi co mam robić, wczoraj tj 16 dc było [emoji173] i test owu negatywny dziś test prawie pozytywny, jutro na bank będzie pozytyw a po pojutrze owu. I co teraz poprawiać jeszcze dziś jutro i pojutrze i po owu czy zostać przy tym jednym ale to będzie 3 dni przed owu i chyba szanse są małe na ciążę? Dodam że tylko to jedno [emoji173] było w środku po 5 dniach abstynencji, wcześniej były z zabezpieczeniem. Ratujcie, proszę [emoji30]
To zależy czy masz już ogromne parcie na zajście w ciążę. Jak możesz poczekać, to bym tak zostawiła, a jak już pragniesz być w ciąży to bym zrobila maraton kroliczkowy. Ewentualnie możesz spróbować jeszcze na 0+12 jak wiesz kiedy bedzie owu. Trzymam kciuci [emoji110]

reklama
To moje testy na górze z wczoraj a na dole dziś [emoji24]
1537866232344.jpg

Załączniki

• 1537866232344.jpg
    1537866232344.jpg
    552,8 KB · Wyświetleń: 646
Grabcia rozumiem Cię doskonale, wiem co czujesz :-*
Mihasiaaa pragnę ciąży całym sercem ❤ ale wiem że z takiego odstepu mam synka a pragnienia córki nie mogę sie pozbyć... I to boli :( wiem ze nie powinnam tak myśleć i ze to głupie ale rozum chce co innego a serce co inne...

Grabcia rozumiem Cię doskonale, wiem co czujesz :-*
Mihasiaaa pragnę ciąży całym sercem [emoji173] ale wiem że z takiego odstepu mam synka a pragnienia córki nie mogę sie pozbyć... I to boli :( wiem ze nie powinnam tak myśleć i ze to głupie ale rozum chce co innego a serce co inne...
No to jak z dostępu masz synka, to zacznij od dzisiaj króliczki i bedzie z tego rożowa ciąża. Zobaczysz :)

reklama
Moj wykres. [emoji849] czasem wmawiam sobie że moze jednak owu sie przesunęła :/ moze wciaz za wcześnie. Moze ostatni spadek to dopiero zagnieżdżenie [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
IMG_2553.JPG

Załączniki

• IMG_2553.JPG
    IMG_2553.JPG
    164,2 KB · Wyświetleń: 217
Do góry