reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny proszę poradzcie mi co mam robić, wczoraj tj 16 dc było [emoji173] i test owu negatywny dziś test prawie pozytywny, jutro na bank będzie pozytyw a po pojutrze owu. I co teraz poprawiać jeszcze dziś jutro i pojutrze i po owu czy zostać przy tym jednym ale to będzie 3 dni przed owu i chyba szanse są małe na ciążę? Dodam że tylko to jedno [emoji173] było w środku po 5 dniach abstynencji, wcześniej były z zabezpieczeniem. Ratujcie, proszę [emoji30]
To zależy czy masz już ogromne parcie na zajście w ciążę. Jak możesz poczekać, to bym tak zostawiła, a jak już pragniesz być w ciąży to bym zrobila maraton kroliczkowy. Ewentualnie możesz spróbować jeszcze na 0+12 jak wiesz kiedy bedzie owu. Trzymam kciuci [emoji110]

reklama
To moje testy na górze z wczoraj a na dole dziś [emoji24]
1537866232344.jpg

Załączniki

• 1537866232344.jpg
    1537866232344.jpg
    552,8 KB · Wyświetleń: 641
Grabcia rozumiem Cię doskonale, wiem co czujesz :-*
Mihasiaaa pragnę ciąży całym sercem ❤ ale wiem że z takiego odstepu mam synka a pragnienia córki nie mogę sie pozbyć... I to boli :( wiem ze nie powinnam tak myśleć i ze to głupie ale rozum chce co innego a serce co inne...

Grabcia rozumiem Cię doskonale, wiem co czujesz :-*
Mihasiaaa pragnę ciąży całym sercem [emoji173] ale wiem że z takiego odstepu mam synka a pragnienia córki nie mogę sie pozbyć... I to boli :( wiem ze nie powinnam tak myśleć i ze to głupie ale rozum chce co innego a serce co inne...
No to jak z dostępu masz synka, to zacznij od dzisiaj króliczki i bedzie z tego rożowa ciąża. Zobaczysz :)

reklama
Moj wykres. [emoji849] czasem wmawiam sobie że moze jednak owu sie przesunęła :/ moze wciaz za wcześnie. Moze ostatni spadek to dopiero zagnieżdżenie [emoji849][emoji849][emoji849][emoji849]
IMG_2553.JPG

Załączniki

• IMG_2553.JPG
    IMG_2553.JPG
    164,2 KB · Wyświetleń: 212
Do góry