mihasiaaa
Fanka BB :)
Gratulacje Życzę morze różu :*U mnie potwierdzina mala kropka. Termin na 15 maj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Życzę morze różu :*U mnie potwierdzina mala kropka. Termin na 15 maj
A nie możesz iść na betę ? Sprawa by była jasnaPrzepraszam ale nie cieszę się super mocno. Mam okropny humor i dola, że testy świecą bielą pomimo starań w dobrych dniach.
Eee myślę, że za bardzo szalejesz zrób przynajmniej podstawy hormonów i tarczycę, a później można mówić o reszcie wyluzuj pół roku taki standard w staraniach zdrowych par [emoji4]@kitqa też w sumie bardzo liczyłam na te ciążę. Dużo objawów. Nawet zgaga wczoraj i przedwczoraj, co mi się normalnie nie zdarza. Ale niestety testy białe.
Badania zrobię. M. nawet chce iść zobaczyć jak jego żołnierzyki. I nad AMH też się zastanawiam. Wtedy bym miała pełen obraz badań i może wyszukamy problem.
A może tarczyca i prolaktyna ? U mnie to było winowajcom wiecznie pozytywnych testów owuDziewczyny z synkiem udało nam się w pierwszym cyklu, teraz w zbliżającym się nowym cyklu będziemy się starać o drugie i mam cichą nadzieję na córę ale....
Obawiam się, że będzie problem poprzednio cykle miałam idealne, testy owulacji bez zastrzeżeń a teraz cykle mam prawie regularne ale okres od dwóch cykli po dwóch dniach jakiś skąpy, no niby trwa 4-5 dni. Ponadto niby o dobrym czasie ale przez kilka długich dni testy owulacji wychodziły pozytywnie aż zaczęłam się bać że to wczesna menopauza jestem rocznik 83 więc z rana do laboratorium i LH nie wysokie ale odpowiednio na tą fazę po obu i tej bardzo dobrze. Jak długo testy pokazują pozytyw, kreska równie mocna jak testowa?
Do mojego lekarza na NFZ jeszcze sporo poczekam i myślałam już iść do niego z badaniami. Co warto zrobić progesteron? Co jeszcze? Fs, estrogen? Coś mi zaburza testy i sam okres chyba
@martoosia04 mój lekarz u zdrowych par posiadających już dzieci mówi że 6 Msc to norma przy staraniach a dopiero po roku można mówić o problemach z płodnościa..
Tarczyce mam ok, robiłam badanie w piątek. Prolaktyne i pozostałe hormony bada się za jednym pobraniem krwi czy jakoś na raty jak np glukoze?A może tarczyca i prolaktyna ? U mnie to było winowajcom wiecznie pozytywnych testów owu
Za jednymTarczyce mam ok, robiłam badanie w piątek. Prolaktyne i pozostałe hormony bada się za jednym pobraniem krwi czy jakoś na raty jak np glukoze?