reklama
anufifi
tęsknię...
ja dzisiaj własnie robie pazurki bo mam juz szpony ze pisac nie mogę ....
ja mam też dziś klientkę na 13, trochę marudę ale dam radę:-):-):-):-)
kupiłam pierwszy raz materiał na pazury zobaczymy jak się będzie nakładał i prezentował, robiłam z siatką, ale z takim materiałem jeszcze nie:-)
co robisz dziś na pazurkach?:-)
kupiłam pierwszy raz materiał na pazury zobaczymy jak się będzie nakładał i prezentował, robiłam z siatką, ale z takim materiałem jeszcze nie:-)
co robisz dziś na pazurkach?:-)
zawodowo nie:-) raczej hobby:-):-)
akryl jest bardziej wytrzymały, ale bez warstwy żelu szybko się brudzi no i nie ma połysku
żelki zajmują mniej czasu:-) jeszcze w sumie zależy co klientka sobie zażyczy:-)
ale żeby opisać jak wygląda, to tak ciężko, trzeba by było zobaczyć:-)
akryl jest bardziej wytrzymały, ale bez warstwy żelu szybko się brudzi no i nie ma połysku
żelki zajmują mniej czasu:-) jeszcze w sumie zależy co klientka sobie zażyczy:-)
ale żeby opisać jak wygląda, to tak ciężko, trzeba by było zobaczyć:-)
podobaja wams ie takie kolyski: Grapi Wozek Koszykowy z wyposazeniem Wiklina ECO (556160355) - Aukcje internetowe Allegro
dotej pory nie musialam robic paznokci bo mialam ladne naturalne ale od jakiegos czasu zaczely mi sie lamac;-( i mysle na tipsami a z tego co wiem to na tipsach lakier sie dluze trzyma??to prawda ze trzeba robic sobie przerwy w robieniu tipsow aby paznokiec odpoczal??
a ten wozio:CHICCO WOZEK S3 GREENWOOD SUPER CENA (561210938) - Aukcje internetowe Allegro
a ten wozio:CHICCO WOZEK S3 GREENWOOD SUPER CENA (561210938) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
anufifi
tęsknię...
podobaja ...ale ja nie moge miec baldachimów..,..,jakby moja pediatra zobaczyła to bym opierdziel chwyciła.....
Podziel się: