reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wracając troche do tematu z wczoraj, to ja przez pierwszy rok byłam pewna, że mój syn będzie jedynakiem. Nie odnalazłam sie do końca w opiece nad niemowlęciem i im starszy był Pawełek tym więcej radości sprawiało mi macierztyństwo. Instynkt powrócił dokłądnie 2 i pół roku po porodzie, ale sie nie udało. W najlepszym wypadku różnica wieku będzie 5 i pól roku.
Moja szwagierka ma syna 8 letniego i teraz 8 mc niemowlaka.

Ciekawe jak nam sie dziewczyny powiedzie, @martoosia04 i @Grabcia123 kto jeszcze będzie testował za tydzień dwa? Zeby chociaz jednej z nas sie udalo.

reklama
Mi pokazało owufriend termin nast @ na 23.09 więc jesli owu juz była, to przyspieszył mi cykl o jakies 3 dni. Więc ja bede testować nie prędzej niż tego 23.09

Ja chyba w
Wracając troche do tematu z wczoraj, to ja przez pierwszy rok byłam pewna, że mój syn będzie jedynakiem. Nie odnalazłam sie do końca w opiece nad niemowlęciem i im starszy był Pawełek tym więcej radości sprawiało mi macierztyństwo. Instynkt powrócił dokłądnie 2 i pół roku po porodzie, ale sie nie udało. W najlepszym wypadku różnica wieku będzie 5 i pól roku.
Moja szwagierka ma syna 8 letniego i teraz 8 mc niemowlaka.

Ciekawe jak nam sie dziewczyny powiedzie, @martoosia04 i @Grabcia123 kto jeszcze będzie testował za tydzień dwa? Zeby chociaz jednej z nas sie udalo.

Ja chyba w niedzielę zacznę...

@martoosia04 wg różnych aplikacji miałam 2 owu.,:) więc też mam coś nie tak. Hormonami pewnie....
@leeleeth mnie juz dziś korxilo :)

Moja szwagierka ma syna 8 letniego i teraz 8

Ja tez doszukuje sie symptomow, ktorych nie ma od wczoraj zaczely delikatnie bolec mnie piersi, chociaz msc temu tez bolaly po owu, wynalazlam zylke na piersi, chociaz nie jestem pewna czy wczesniej tez byla czy nie, dzisiaj rano jakos ciezko szlo mi palenie fajki, ale to pewnie dlatego ze zostawilam na noc w ogrodzie i naszly wilgocia, takze na wszystko mam wytlumaczenie. Z jednej strony chcialabym , aby @ przyszla bo z przytulanek na 3 dni przed owu synka nie bedzie, a z drugiej strony chcialabym juz byc w ciazy.... testuje najwczesniej 18

Mówisz, że ten wysoki poziom LH to jakiś różowy znak?

Wyobraźcie sobie to, że jak już było po ostatnich [emoji173]️ to mój M. chwycił za mój brzuch i mówi: „Tośka!” [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wywoływał ją już [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez gadalam zawziecie do dzieci, aby te meskie plynely szybciutko do nowego domku na 9msc

Ja mam nadzieję, że jutro temp. podskoczy do góry, bo jeśli pójdzie w dol, to słabo wróżę ciąży. Dziś wg księżyca mam się starać na dziewczynkę, a mój organizm przyspieszył i być może już po owu [emoji33] jeszcze potestuję dziś i zobaczę jak paski będą się zachowywać.

@mamolinka90 ja za to doszukuje sie braku objawów na ciążę, bo z synem nie miałam ŻADNYCH, nawet mnie piersi nie bolały, a we wcześniejszych cyklach bolały, ba! nawet miałam mdłości, senność, kłucia itp. W tej pozamacicznej doszłam do bety HCG 520 i też nic a nic, zero objawów (ale wtedy to miałam nawet normany okres dopiero jak trwał 10 dni plus bóle to stwierdziłam że cos jest nie tak).

Teraz tez nic nie czuję, jestem 6 lub 7 dpo.

@mamolinka90 ja za to doszukuje sie braku objawów na ciążę, bo z synem nie miałam ŻADNYCH, nawet mnie piersi nie bolały, a we wcześniejszych cyklach bolały, ba! nawet miałam mdłości, senność, kłucia itp. W tej pozamacicznej doszłam do bety HCG 520 i też nic a nic, zero objawów (ale wtedy to miałam nawet normany okres dopiero jak trwał 10 dni plus bóle to stwierdziłam że cos jest nie tak).

Teraz tez nic nie czuję, jestem 6 lub 7 dpo.

Ja w obu ciazach mialam okropny bol piersi, zgage, od papierosow mnie odrzucilo, i cale piersi w zylach

Myslicie ze jk mo test wyszedl jkos plus minus 9-10dpo to brdziej n chlopka? Bo cos slyszalam ze na dziewczynke pozno wychodza :(

Ja wlasnie slyszalam, ze odwrotnie na dziewczynke wczesnie na chlopca pozno. I jezeli cos w tym jest to mi sie sprawdzilo z druga corka, na 4 dni przed @ mialam pozytywny test.

reklama
Do góry