martoosia04
Fanka BB :)
No to jest nadzieja. Martwi mnie tylko ja szyjka. Bo taka ni to średnia wysokość, ni to nisko. Ale śluz mleczno-kremowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tak że przy 2 córkach test pozytywny wyszedł mi jakoś 3/4 dni po terminie. Teraz wyszedł pozytyw już w 3 dni przed spodziewana @ i naprawdę myślałam że to może być też zwiastun chłopca i co? BABA kobiety są nieobliczalne i tym kiedy wychodzi pozytyw akurat w ale bym się nie sugerowałaMyslicie ze jk mo test wyszedl jkos plus minus 9-10dpo to brdziej n chlopka? Bo cos slyszalam ze na dziewczynke pozno wychodza
Ja miałam tak że przy 2 córkach test pozytywny wyszedł mi jakoś 3/4 dni po terminie. Teraz wyszedł pozytyw już w 3 dni przed spodziewana @ i naprawdę myślałam że to może być też zwiastun chłopca i co? BABA kobiety są nieobliczalne i tym kiedy wychodzi pozytyw akurat w ale bym się nie sugerowała
Dziewczyny, czy podczas okresu płodnego i owulacji szyjka powinna być wysoko, czy nisko? Bo mam wrażenie, że moja opadła.
Po owu idzie w dół, a jak jest ciąża to się unosi ale to w okolicach terminu @
Śluz mleczno-kremowy dobrze rokuje [emoji1307]
@leeleeth a śluz wodnisto mleczny w ogromnych ilościach wlecz wylewajacy się że mnie jak rokuje?? Szyjke mam wysoko twarda zamknięta