reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko nasza kochana ....DUZOOOO zdrówka , miłości i spełnienia marzeń ...zwłaszcza tego jeednego o którym my wiemy
images

reklama
CZARODZIEJKO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
ZDRÓWKA POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!!
NO I TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO !!!:-):-):-):-)

Gieosia witaj:-) cherchlam dalej:-), nochal zapchany:-) ale nie jest już tak źle jak było:-)

Anufifi słuchaj,Xavi Ty też:-) pamiętasz jak byłam u gina w tamtym cyklu , czy dwa przed:confused:, dobra mniejsza z tym i gin powiedział na monitoringu, że mam płyn i strzępek i , że prawdopodobnie była owu:-) szybka reakcja w domu, wtedy co zwiałam z pracy:-):-) i to było po właśnie (jeśli było), ale i tak z tego nic nei wyszło, tylko ,że u mnie to mogła być też ta prolaktyna,nie wiem już:confused::-)

Bo to po owulce to trzeba sie zmiescic przed tymi 24 h ale jak juz sluz gęstnieje bo przez taki moga sie przedostac tylko żeńskie plemniczki....trudne ale mozliwe tak trafic najlepiej 19-21 h po owulce ....

a gdzie jest Pyszczek ona jutro ma testowac..ciekawe czy ma jakies objawy ciazowe,bo u mnie brak jakich kolwiek objawowo:-(

trzeba by było kiedyś taką listę zrobić naszych dziewczynek,jak planowała i której się udało:-)

reklama
Do góry