reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyleciał raz Anioł do okna
i spytał czy jestem samotna.
Utkwiłam więc wzrok swój w dywanie...
Skąd do mnie takie pytanie?
Lecz on uśmiechnął się mile
i patrzył na mnie przez chwilę.
Potem zamachał skrzydłami
i zniknął za zasłonami.
Minęło już nocy wiele
Gdzie Ty jesteś mój aniele?
Raz jeszcze mi zadaj pytanie!
Już chyba odpowiem Ci na nie....
lecz jednak to tylko był ptak
nikomu nie powiem że .... tak!
..... i nie podchodzę do okna.
Przecież...
Nie jestem....
samotna...
Bo jeszcze mam was...dziekuje wam za to!!

reklama
hehe a chociaż gola strzelili:-):-)
to mój ma tak z CIA :-):-):-) niewidzialny wtedy:-):-):-)
echh te facety , bez nich źle,a i z nimi czasem przechlapane:-):-):-)

ja się nie mylę i dobrze pamiętam to chyba tak miała nasza Jarzębinka szkoda , że jej nie ma, no właśnie kochana co u Ciebie?jak się czujesz?, jak fasolka?, odezwij się do nas!!:-):-):-)

prawda, prawda... pierwszy test był z bladą kreseczką, dopiero po 3 dniach była ona mocniejsza, ale i tak nie tak mocna jak testowa, więc Gosia, póki nie ma @ a kreseczka nawet blada, ale była jest nadzieja i nie dołkować sie ...... :tak:

a moej samopoczucie nadal nie za wesołe, mdłosci nadal dokuczają :baffled: dotego miała troszke stresujący tydzien w pracy :baffled: szykuja sie zmiany na stanowiskach w moim pionie, 14 osób jest ponoć za dużo i będą przeszeregowania ( na szczęście nie zwolnienia) ale strach pozostaje :baffled: ja dostała propozycje awansu, ale nie wiedzieli,że jestem w ciąży, a awans miałby być od października tzn. od maja juz bym sie szkoliła na nowe stanowisko, a od października juz samodzielnie bym pracowała a ja w październiku ide rodzic i troche sie bałam,że to będzie przeszkoda, ale okazało sie, że dla przełożonego to nie jest problem, najwyżej tylko babaka, która ma zwolnić to stanowisko popracuje do konca roku a ja troszke obetne macierzyński i wszystko sie ułoży :tak: teraz jeszcze tylko czekam na decyzje głównego szefa i zobaczymy :tak: i w związku z tym sporo robty, bo jak odejde w maju to do konca kwietnia muszę pozakanczać wszystkie sprawy na teraźniejszym stanowisku i w kwietniu wprowadzic w obowiązki nowa babkę, więc w pracy nie mam czasu na BB a popołudniem w domku odpoczywam i zaliczam prawie codziennie drzekme i juz mi sie nic chce odpalać kompa :tak:

a kruszynka rosnie sobie pomalutku ...... :tak:

Gosia my tez pracujemy w jednej instytucji, tylko na szczęście w innych budynkach hehe:-):-)

to tak jak my .......

Oj dobrze ,że jest... Niezastąpione, gdy wieczory spędza się samotnie, bo kiedy mąż, choć siedzi obok, to cały tak pochłonięty meczen w TV :baffled: że jakby mie ktoś podpalił, to by uwagi nie zwrócił :-D

dlatego ja korzystam z okazji i jestem wieczorkiem na BB, bo M mecz oglada ...... a raczej ogladał.......

miłych snów ..... :tak:

za testujace trzymam kciuki .... :tak:

i witam płeć męska na forum i zycze aby jednak chłopiec ........ :tak:

PS. a mi wszyscy na około wrożą dziewczynke oby sie sprawdziło :tak::-D:tak:

Jarzębinko:-):-) jak fajnie,że się odezwałaś:-):-) Calineczka widzę dalej daje się we znaki:-):-)
w pracy napewno się poukłada tak jak chcesz:tak:
odpoczywaj tyle ile się da:tak: ale zagladaj do nas czasem:-):-)

a ja zmykam kochane bo ten mój facet marudzi, że poprzytulać się chce:-) a i bronek wzięty więc zaraz kołowrotki będą :-)także rano na kawusie zapraszam
buziaczki kochane:*************

Ja tylko na chwilke aby sie przywiatc przed praca :) i zyczyc udanego dnia!
W pracy niestety bede 12 godzin juz wiem, ze mam tyle zajec ze musze byc jeszcze 30minut wczesniej, wiec tam sie nie spoatkamy na BB. Mama nadzieje, ze bede miec sile wby jeszcze Wam powiedziec dobranoc.

Udanego dnia!

reklama
Do góry