ja się nie mylę i dobrze pamiętam to chyba tak miała nasza Jarzębinka szkoda , że jej nie ma, no właśnie kochana co u Ciebie?jak się czujesz?, jak fasolka?, odezwij się do nas!!:-):-):-)
prawda, prawda... pierwszy test był z bladą kreseczką, dopiero po 3 dniach była ona mocniejsza, ale i tak nie tak mocna jak testowa, więc Gosia, póki nie ma @ a kreseczka nawet blada, ale była jest nadzieja i nie dołkować sie ......
a moej samopoczucie nadal nie za wesołe, mdłosci nadal dokuczają
dotego miała troszke stresujący tydzien w pracy
szykuja sie zmiany na stanowiskach w moim pionie, 14 osób jest ponoć za dużo i będą przeszeregowania ( na szczęście nie zwolnienia) ale strach pozostaje
ja dostała propozycje awansu, ale nie wiedzieli,że jestem w ciąży, a awans miałby być od października tzn. od maja juz bym sie szkoliła na nowe stanowisko, a od października juz samodzielnie bym pracowała a ja w październiku ide rodzic i troche sie bałam,że to będzie przeszkoda, ale okazało sie, że dla przełożonego to nie jest problem, najwyżej tylko babaka, która ma zwolnić to stanowisko popracuje do konca roku a ja troszke obetne macierzyński i wszystko sie ułoży
teraz jeszcze tylko czekam na decyzje głównego szefa i zobaczymy
i w związku z tym sporo robty, bo jak odejde w maju to do konca kwietnia muszę pozakanczać wszystkie sprawy na teraźniejszym stanowisku i w kwietniu wprowadzic w obowiązki nowa babkę, więc w pracy nie mam czasu na BB a popołudniem w domku odpoczywam i zaliczam prawie codziennie drzekme i juz mi sie nic chce odpalać kompa
a kruszynka rosnie sobie pomalutku ......
Gosia my tez pracujemy w jednej instytucji, tylko na szczęście w innych budynkach hehe:-):-)
to tak jak my .......
Oj dobrze ,że jest... Niezastąpione, gdy wieczory spędza się samotnie, bo kiedy mąż, choć siedzi obok, to cały tak pochłonięty meczen w TV
że jakby mie ktoś podpalił, to by uwagi nie zwrócił
dlatego ja korzystam z okazji i jestem wieczorkiem na BB, bo M mecz oglada ...... a raczej ogladał.......
miłych snów .....
za testujace trzymam kciuki ....
i witam płeć męska na forum i zycze aby jednak chłopiec ........
PS. a mi wszyscy na około wrożą dziewczynke oby sie sprawdziło