reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczynki;-)
Witam tez Pana:tak:

Kicia, Xavi-27 co do poczec dziewczynek dzien po owulce to ja mam dwoje znajmych ktorym wlasnie ten sposob sie udał kochali sie tylko dzien po owulce i mają dziewczynki....
i czytałam to tez w ksiązce DR,Wójcika ale o tym tam jest mało napisane w paru zdaniach( że po owulce śluz staje sie gesty i nieprzenikliwy dla plemnikow meskich ...).... jezeli chcesz dziwczyke to lepsza metoda 4,3 dni przed owu.... aha ale czytam ze Ty o chopczyku marzysz.... a skoro kochałes sie dopiero wieczorem a test był rano pozytywny to byc moze juz bylo po owulce.... tego niewiemy... bo chyba na monitoringu nie była zona.... ale co do usg to moze sie mylic w tym tygodniu w ktorym jest twoja zona tym bardziej ze to zwykle usg.... jezeli chciałbys bardzo wiedziec czy to chłopczyk czy dziewczynka to proponuje 3D tu to juz sam zobaczysz co jest miedzy nózkami :)))))

buziaki skarby

ja leze w łozeczku i sie kuruje... grypkaaaaaaaaaaaaa

Witaj Agnieszko
Tak w kwestii książki dr Wójcika - wczoraj przestudiowałem ją dokładnie - i szanowna koleżanko wczytaj się dobrze i jest dokładnie napisane że jajeczko żyje do 24 godzin po owulacji. więc jesli kochasz się dzień po to już jest pewnie ze 24 godziny po plus dodatkowo czas w jakim plemnik przebywa swoją droge to wychodzi że raczej jest niemożliwe zapłodnienie po owulacji. Prawda jest to co piszesz że po owulacji odczyn w pochwie jest bardziej kwaśny i sprzyja bardziej plemnikom żeńskim ale jak już wyżej napisałem jęsli dziń po owulacji to raczej niemożliwe jest zapłodnienie, gdyż jajeczko już jest martwe.
Więc z tej książki wynika ze jeśłi ma być dziewczynka to raczej minimum 48 godzin przed owulacja a jeśli chłopak to kilka godzin przed lub w trakcie owulacji.
A po owulacji to już musztarda po obiedzie - :)

Witam się i ja:-):-)
wstałam , a raczej obudzili mnie z pracy:crazy::crazy:

Royanna bidulko, ale jutro już weekend:tak::-) miłej pracy:-)

Xavi my śliczne witamy Ciebie:-):-):-)

Anufifi hej słonko:-):-) oko się zamyka, ale poproszę inkę:-):-):-)

EDIT: Jrzębinko witaj, jak nocka? :-)

Prosze bardzo..
.
images

i herbatka
images

Witam się szybko i uciekam do...łóżka.

A jednak mnie wzięło na całego :-( ratować się tylko mogę oscilloccocinum :-( nic nie pomaga ale nie mogę truć dziecka. Piję mleczko z czosnkiem i miodem i liczę na cud.

Miłego dnia wszytskim

reklama
hej dziewcyzny ja tes sie witam!!i od anufifi inke poprosze:-):-D:-D:-D:-D:-D
Bershka duzo zdrowka i oby choroba ci odpuscila jaknajszybciej
Beti a u Ciebie jak zdrowko??
Ja przychodze do pracy a tu netu nie ma i juz panika bo przeciez bb trzeba poczytac hehe eh dobrze ze przyszedl kolega i naprawil mi internet:-)u nas dzis leje...

Do góry