reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Grabcia123 faktycznie długo sie staraliście ale masz ogromne szczęście że masz dziecko, moja znajoma ma usuniętego guza i dzieci nie ma i mieć nie będzie. Podobno ciąża zagraża jej życiu. Zaszłaś w ciążę naturalnie? Ile masz lat?

Co do Twojego pytania to jak przeanalizuje wszystko do kupy to według mnie owulacja była jakoś z niedzieli na poniedziałek, może poniedzialek rano.

@kredkaczarna gratulacje piękna beta i ładnie rośnie

reklama
@Grabcia123 faktycznie długo sie staraliście ale masz ogromne szczęście że masz dziecko, moja znajoma ma usuniętego guza i dzieci nie ma i mieć nie będzie. Podobno ciąża zagraża jej życiu. Zaszłaś w ciążę naturalnie? Ile masz lat?

Co do Twojego pytania to jak przeanalizuje wszystko do kupy to według mnie owulacja była jakoś z niedzieli na poniedziałek, może poniedzialek rano.

@kredkaczarna gratulacje piękna beta i ładnie rośnie
naturalnie przy stymulacji lekami...niedlugo bede miec 25 :) zanjoma moze miec inny rodzaj guza, z innych komórek zbudowanych
dzięki za odp :) mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

No przestań w końcu po to jest to forum! :)

Ładnie poserduszkowaliście, mój to by sie chyba wykończył. Musze go zawsze zmolestowac w odpowiedni dzień bo inaczej przepadnie! Codziennie u nas nie ma mowy poza tym ja nie należę do osób o wysokim libido więc od razu by czuł że robi dziecko ehhh.
Wczoraj z resztą zapytał "i coo robiliśmy własnie brata lub siostre?" :D a ja "nieee"

Edit. Znajoma to po pierwsze ma już 38 lat... operacje miala jakoś 5 lat temu zaraz po slubie.

wiem kochane..ale duzo osob mialoby mnie juz dosc...a ja jestem po tych wszystkich przejsciach mega przestraszona i licze na kazdy cykl...mezowi nie chce marudzic za uchem bo on bardzo przezywal tamte sytuacje..milion razy go chcialam zostawic wtedy.....bardzo bym chciała córke bo to moze byc moja ostatnia ciaza..ale przyjme wsyztsko dlatego w tym miesiacu było duzo <3 i w sumie wtedy kiedy mielismy ochote..a jesli owu byłaby rzeczywicie w niedziele to byłby owoc naszej rocznicy slubu

@Grabcia ja bym stawiała owu z niedzieli na poniedziałek, of oznaczy Ci owu w dniu pozytywnego testu owu, macie ładnie obstawione wiec zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Teraz Rozowa fala obyś się załapała [emoji8]

@Marzycielka86 priv

@Grabcia ja bym stawiała owu z niedzieli na poniedziałek, of oznaczy Ci owu w dniu pozytywnego testu owu, macie ładnie obstawione wiec zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Teraz Rozowa fala obyś się załapała [emoji8]

@Marzycielka86 priv
Leeleeth czytam twój wpis i już mam nadzieję że coś się może uda.. Kochana a jak u ciebie?? @Marzycielka86 a jakie Twoje plany??

@Grabcia123 jak na moje serduszkowaliście prawidłowo [emoji1303] powinna z tego być ładna ciąża. Życzę tego z całego serduszka [emoji173]️

Ja już mam taką ochotę na [emoji173]️ takie porządne, że szok [emoji23][emoji23][emoji23] M. też pyta kiedy Tosię robimy ;) dobrze, że ten RepHresh jeszcze mam, też zakwaszę się na jakąś godzinę przed [emoji173]️ choć u mnie to i tak jest normalnie 4,5 to nie zaszkodzi tak na palec chyba podziałać, co?

reklama
Udało mi sie wczoraj zbajerować męża na <3 z czego jestem zadowolona bo 10 dc. Ja mam ogólnie krótkie cykle 24,25,26 dni. W dwie ciąże zaszłam przy serduszkowaniu w 11 i 10 dniu wiec jest dobrze. Śluz płodny miałam teraz bardzo wcześnie bo 8 dc już ładny rozciągliwy wiec chyba owulacja przyjdzie dzisiaj lub jutro. Na przyszły cykl zaopatrze sie już w testy owu. Teraz licze na łut szczęscia.

@mihasia już pisałam ale jeszcze raz gratulacje, nie wyobrażam sobie jaka musisz byc szczęśliwa.
@gorligorligor dawaj nam znac na bieżąco, obys jak najszybciej utuliła dzieciątko i miała już poród za sobą. Tego Ci życzę i trzymam kciuki.
Jestem bardzo szczęśliwa, ale jakoś naraznie nie dzielimy się tym szcześciem, jakoś boję się za bardzo cieszyć.

Do góry