reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja już myślałam, że chcesz się całkiem zwalniać:-)
ale jak kiepsko ze zdrówkiem, to czemu kochana chcesz jeszcze 2 msc czekać?

Bershka kobietko uciekaj do domku i sie wykuruj dziecko najwazniejsze...piszesz ze mialas slaba kreske przed @ale moja jest prawie nie widoczna;-(a poza tym nie wiem czy dobrze zrozumialam ale wy codziennie pracowaliscie nad bobo a ja nie bo moj maz chce po nowym roku...jakbysmy codziennie sie starali to bym bardziej wiezyla ze ta druga kreska sie pojawi...a tak to lipa...
Beti ja na allegro sobie patrze wpisz sobie mutsy(4kolowy) i quinny speddi albo buzz:p
moj maz nawet nie chcial testu zobaczyc po pracy mu pokaze i wtedy wam powiem co on sadzi o tym wyniku bo z tego co pamietam przy corce jak test robilam to zle go robilam bo za malo probki i on wtedy poprawial test hehe

Gie-oska ty się nic nie martw bo u nas też tylko raz i jest fasolka - :)
A poza tym u nas na pierwszym teście była tylko jedna kreska i już myśłeliśmy że nic z tego a tydzień później były już dwie - :)
Głowa do góry

reklama
Do góry