reklama
belle81
Fanka BB :)
Napewno na lepszy przepływ krwi i pomaga w ewentualnym zagnieżdzeniu. Ale jak to brać?Ja myśle nad acard ... on po owu ?
Kruszynka123
Ja bralam 1 dz. wieczorem i tak też robię do tej pory bo duphaston zaburza krzepliwosc krwi.Napewno na lepszy przepływ krwi i pomaga w ewentualnym zagnieżdzeniu. Ale jak to brać?
kredkaczarna
Super czyli mozna
Super czyli mozna
No można ale jak??? No ja sie kurczę pytam jak one to robią ? [emoji85]
Magic_87
Miciurka :-) mam do Ciebie prośbę abyś napisała mi na priv wszystko co jest potrzebne do metody eggs bo jestem na etapie zakupu mikroskopu i inkubatora i mam zagwostkę bo na rynku jest tego mnóstwo a rozpiętość cenowa duża myśle o zakupie mikroskopu laboratoryjnego, profesjonalnego bo reszta to raczej mało co się zobaczy. Ja już nie ryzykuje samą dietą, odstępem i suple musze jeszcze to wdrożyć :-) Także bardzo Cię proszę bo jesteś w tym najbardziej obeznana mam zamiar to 2 lata ćwiczyć hehe
reklama
Marzycielka86
Dziewczyny kochane mam pytanie, dość głupie ale muszę zapytać,dziś mam 15 dc i szyjka jest wysoko, miękka i otwarta, i pojawił się śluz rozciagliwy i teraz moje pytanie-czy możliwe jest to żeby była to owu? Jeszcze wczoraj plamilam a dziś byłaby owu? Chyba za wcześnie...
Podziel się: