Kruszynka123
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a dzidziuś zrobi psikus i się nie pokaże[emoji12]Już gryze pazury... Ja pierdziele ale stres,czekam jak na swoje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a dzidziuś zrobi psikus i się nie pokaże[emoji12]Już gryze pazury... Ja pierdziele ale stres,czekam jak na swoje.
A wiesz że przeszło mi to przez myśl[emoji23] [emoji23] [emoji23] a dzidziuś zrobi psikus i się nie pokaże[emoji12]
Nosiliby nas na rękach... Bo sami chłopcy to dobroć nieskończona...Szczypiorkowa, mogę zapytać jak Twoje środowisko (rodzina, znajomi, miasto itd) zapatrują się na posiadanie samych synów? Z tego co mówisz same córki to wg nich tragedia nad tragediami. A w drugą stronę? Też jest tak źle bardzo czy już może lepiej?
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To jest choreNosiliby nas na rękach... Bo sami chłopcy to dobroć nieskończona...
Przyjmij ogromne wyrazy współczucia :*Dziewczyny moja dzidzia nie żyje...