reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka a u mnie zawsze młodsze z usg :-) i teraz też malizna bo nie całe 6 cm szczęścia jest.
Jeszcze mam pytanie do Was, czy któraś z was schudła na początku ciąży?

Grabcia a dużo chudlas? Bo ja może i nie dużo ale trochę się zmartwilam bo przy synach przytylam po 20 kg. A teraz boję się że może coś się stać przez to okruszynce mojej. Lekarka powiedziała niby żeby się tym nie martwić bo czasem tak bywa.

@Marzycielka86 serdecznie gratulacje !!!:)

@alex811 jak się dziś czujesz ?jestem z Tobą myślami. To jakaś straszne rzeczy się dzieja wogole :( wczoraj do mnie przyszła bratowa (Ci którzy tak długo nie mogli zajść w ciążę z niewiadomych przyczyn ), widzę że coś się stało aż wreszcie z siebie wykrztusiła że byli w ciąży - 8tydzien i serduszka nie było :( :( :( w poniedziałek była na zabiegu i w takich chwilach, kiedy to się dzieje tak blisko mnie, to ta płeć jest dla mnie tak odległa :(

Wogole dziś byłam po córkę i w mojej pracy bo musiałam ogranac pewne sprawy i oczywiście nie obeszło się bez odpowiednich tekstów pt no to 3ci musi był chłopak - na co ja dumne odpowiadałam dlaczego i gdzie jest taki zapis :D i każdy wtedy dopowiadal że mam rację - ważne zrleby zdrowe było . I taki tekst jeszcze powiedzmy że zrozumie ... :)

reklama
Do góry