reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka a u mnie zawsze młodsze z usg :-) i teraz też malizna bo nie całe 6 cm szczęścia jest.
Jeszcze mam pytanie do Was, czy któraś z was schudła na początku ciąży?

Grabcia a dużo chudlas? Bo ja może i nie dużo ale trochę się zmartwilam bo przy synach przytylam po 20 kg. A teraz boję się że może coś się stać przez to okruszynce mojej. Lekarka powiedziała niby żeby się tym nie martwić bo czasem tak bywa.

@Marzycielka86 serdecznie gratulacje !!!:)

@alex811 jak się dziś czujesz ?jestem z Tobą myślami. To jakaś straszne rzeczy się dzieja wogole :( wczoraj do mnie przyszła bratowa (Ci którzy tak długo nie mogli zajść w ciążę z niewiadomych przyczyn ), widzę że coś się stało aż wreszcie z siebie wykrztusiła że byli w ciąży - 8tydzien i serduszka nie było :( :( :( w poniedziałek była na zabiegu i w takich chwilach, kiedy to się dzieje tak blisko mnie, to ta płeć jest dla mnie tak odległa :(

Wogole dziś byłam po córkę i w mojej pracy bo musiałam ogranac pewne sprawy i oczywiście nie obeszło się bez odpowiednich tekstów pt no to 3ci musi był chłopak - na co ja dumne odpowiadałam dlaczego i gdzie jest taki zapis :D i każdy wtedy dopowiadal że mam rację - ważne zrleby zdrowe było . I taki tekst jeszcze powiedzmy że zrozumie ... :)

reklama
Do góry