reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Uff :D
Cieszymy się ze maleństwo zdrowe.
A co do znajomości płci,może to i lepiej ze nic nie wiesz. Przynajmniej nie masz niedomówień. Przyjdze czas ze się pięknie mamusi przedstawi;)
Rośnijcie zdrowo.

Dziewczyny dziękuję za kciuki :-* Ja już po wizycie i z kruszynka wszystko jest ok :-)
Wszystkie parametry są w normie. Jedyne co to nadal nie wiem jaka płeć bo tak się wiercila malinzna ze lekarka ledwo pomierzyla wszystko.
Jak pytałam o płeć to powiedziała że to za wcześnie i ze ona nie będzie zgadywać.
Wspaniale wieści zdrowie dzidziulca najważniejsze [emoji4]
No i chociaż jedna szczera Lekarka zamiast pow a może to a do potwierdzenia to pow ze nie będzie zgadywac i to mi się podoba [emoji6]

Kruszynka dokładnie, ja tak samo pomyślałam :-) najważniejsze że zdrowe a płeć i tak poznam tylko trochę później i wiarygodniejsza ocena już płci wtedy będzie.

Ja sama próbowałam doszukać się nuba ale nie dało rady nic ujrzeć bo tak kopalo nogami i co chwilę zmieniało pozycję ze lekarka przez pół godziny próbowała wszystko dokładnie pomierzyc, jedynie to główka mi sie rzuciła w oczy bo była taka śliczna okraglutka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marzycielka, gratulacje zdrowej dzidzi. To najważniejsze!
A płeć wiadomo -poznasz i to już niedługo. Tak cos czułam ze lekarka się wstrzyma z ocena, jeszcze trochę wczesnie na prognozy [emoji6]

Do góry