gorligorligor
Fanka BB :)
Szczypiorek a my w ogóle w sumie nie pijemy i co? Synowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe mój mąż uwielbia piwo [emoji482] i pije bardzo czesto także obalam mit, o ponoć jeszcze praca kierowcy sprzyjaja osłabieniu plemników bo to siedząca praca bla bla nic mylnego[emoji12]Ja zauważyłam, że jednak faceci, którzy piją więcej np.pifffka mają córki i wydaje mi się że jednak częsty seks sprzyja poczęciu dziewczynki. Czyli całkowicie odwrotnie jak u nas a ma być podobno 4 chłopiec
Miałam dziś to samo w kościele....Szczypiorek ja z tym kościółkiem też dziś się wzruszalam. Raz, że w oko mi dziewczynki wpadaly, dwa-rodzice z parkami, jak ktoś miał córkę, to zazwyczaj chłopca też już miał. , trzy-hormonalne wzruszenie i pytanie "Panie, czemu nie ja?", 4-kajanie się, że skoro to Jego wola, to trzeba zaakceptować i modlić się o zdrowie do końca i by wszystko poszło dobrze, 5-znowu mini rozterki, 6-niedziela Dobrego Pasterza i moja pieśń przewodnia życia (Pasterzem dobrym jest Pan i NIE BRAK MI NICZEGO!)7-wiele do myślenia i rozważania od nadziei, do stukania się w głowę; )
Źle Ci się wydaje. Im wieksza jakość nasienia tym zwiększa się zdolność do zapłodnienia komórki jajowej co oznacza się jako płodność. A nie że płodność mezczyzny oznacza splodzenie dziecka płci męskiej.Wydaje mi się , że również im lepsza jakość nasienia, tym większa szansa na syna