reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gie-oska powiem ci tak...ja bym zrobiła i zawsze robie ale wtedy w razie negatywnych nie przezywam jeszcze bardzo tylko robie za dwa dni...dopiero jak w dniu \@ jest negatyw to wiem ze porazka....jak potrafisz z takim podejsciem to rób , bo jak masz przezywac juz po pierwszym to nie rób ...
Wiem że Aga jak robiłą też pierwszy to ie wyszedł ...a za pare dni tak , i ja tak w ciązach miałą robiłam...pierwszy miałam negatyw a potem już plusik wiec zdecyduj....

Anufifi ja przed porodem mialam 30 dni, po zrobilo mi sie 28, a teraz nie wiem ile bedzie...
pierwszy byl 30 zobaczymy teraz.
a co?

Ostatnia edycja:
Czesc baboszki :))))
Boszeeee ilescie naskrobaly....SORRY nie czytam wstecz hehe za duzo tego..a ja tylko na seke :))))
Macius ok. od 4 w nocy nie ma gorączki....wiec ok. I obiad zjadl ladnie. Ale dzis jakies dupne cisnienie bo jak sie polozylismy po 12 spac to wstalismy grubo po 16:00 ;)
Dobra Kochane do wieczora albo jutra...bo dzis jedziemy do chrzestnego Maciusia :))))

wróciłam:-):-)
ja mam jakieś 200m do pracy na około, bo swoją pracę to z okna ogladam:-), ale musze wbić przepustkę więc na około, ale itak autem jeździmy hehe:-):-)
Czarodziejka cieszę się, że z Maciusiem lepiej:-)
Gieosia ja już bym nie wytrzymała:-)słuchaj Kiciuśi Anufifi one prawdę Ci powiedzą:tak::-):-):-)

no ba! pewnie, że warto:tak::-)
coś mi się obiło o uszy , że miałaś wstawić fotki jak antresola wyszła:-p:-):-):-)

babeczki mysle i mysle i jutro juz kupie ten bobotest i chyba w czwartek z ranca zrobie..bo chyba najlepiej z samego rana robic co??
anufifi co ty mowisz..warto Cie sluchac...no i wlasnie dzis juz wtorek wieczor a zdjec twojej antresoli brak...bierz aparart i rob:-):-)
Tak apropo testow to mnie sie gdzies o uszy obilo ze sa jakies testy krore wynik pokazuja juz niby po 6dniach od zaplodnienia czy to prawda??:crazy:

reklama
Do góry