reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosia na bobo tescie niebieskim 5 dni przed mi wyszla bladzidka druga kreska, na drugi dzin zrobilam normalny i wyszla tylko jedna. w dniu spodziewanej @ juz dwie!

Kiki no to nie dobrze, ze z dziecmi nie ma kontaktu :-(
musicie pogadac!
to o taka pierdole poszlo?? ze tyle dni sie nie odzywa! powiedz mu zeby nie byl baba tylko pogadal z Toba jak dorosly facet!

Anufifi ty to masz dobrze z tymi obiadkami!

reklama
anufifi w sumie jutro tak jakos bedzie 5dni przed spodziewana @ bo w pon max we wtorek powinna przyjsc jak nie jestem w ciazy...boje sie robic test..boje sie rozczarowania;-(

KICIA80 fajnie Ci ze dwie kreski wyszly tez bym tak chciala

Pyszczek na Twoim miejscu juz test bym robila..

Anufifi fajnie Ci ze masz tak blisko do domku zazdroszcze...ja mam jakies 15min tramwajem;-)

To co dziewczyny robic ten test czy jeszcze poczekac??I jak sie zdecyduje to z ranca najlepiej czy obojetnie jaka pora??

Do góry